Saturday, September 4, 2010

AKU?? MENANG CONTEST KAH????

  • dah beberapa hari aku tak boleh online sebab ada masalah dengan streamyx kat rumah
  • agak terkilan sangat sangat sebab tak dapat nak update blog secara rakus.
  • so bila dah dua tiga hari tak online maka aku pun terlupa akan tarikh tutup contest contest yang aku join
  • so hari ni aku hanya mampu online kat cybercafe bertuah kat seksyen 7 shah alam ni
  • dan hari ni aku dikejutkan dengan pengumuman pemenang untuk contest dari blogshop favourite aku iaitu Ayunar
  • nak tahu contest apakah yang aku join???? sila klik laju laju di sini
  • aku tak expect apa apa.. tapi aku mengaku lah yang aku memang sangat sangat berdebar menanti result contest hehee...
  • dan mesej dari cik Ziera membuatkan aku tak percaya bila beliau beritahu aku menang contest tu
  • ye lah, tak tengok dengan mata sendiri memang takkan percaya lah kan kan
  • so lepas je berbuka aku dengan gigihnye terus ke cybercafe sebelah restoran untuk online dan tengok sendiri senarai pemenang contest tersebut

jeng... jeng..... jeng...........
*


*


*



*


*
yes bebeh!!! i won the contest...!!! oh my... i really can't believe my eyes.. selama aku join banyak contest aku tak pernah terfikir akan terpilih jadi pemenang, ya aku pernah menang contest sekali, tapi untuk jadi pemenang utama???? Oh aku sangat bersyukur ya Allah... aku percaya rezeki ni Allah turunkan buat aku sempena Ramadhan yang mulia dan Syawal yang bakal menjelma.

sila klik pada gambar untuk ke link pemenang contest Ayunar


dengan rasminya saya sebagai pemenang contest dari AYUNAR, aku nak buat ucapan sikit :

  • first of all thank you so much to Ayun, tuan punya AYUNAR sebab pilih saya sebagai pemenang
  • dan kepada peserta lain, congratulations :) you guys are gorgeous person
  • dan thanksss kat Cik Ziera sebab join contest ni sama sama dengan aku
  • thanks kat kawan kawan yang support
  • thanks to all yang wish congrats kat aku :)
semoga Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah buat kalian semua. Amin~
perasaan : ada hikmah di sebalik semua kejadian menimpa aku. ALHAMDULILLAH.

9 comments :

twinkle twinkle said...

tahniah ;D

nurihime said...

yay!!kay menang!!tahniah!!!

misshanna said...

congrats akak !
dahla dia punya hadiah gila punya lumayan . ahaks !

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

Gojes3x..mmg ptt menang 1st place, style :)
tahniah dear...
Mesti menang sbb wat video klip khas tuk Ayun kan? hehee..
congrats! leh nisa melaram time raya... :)

Nisa A. said...

twinkle : thankx

Nisa A. said...

kak nik :

thanksss
:D

Nisa A. said...

miss hanna :

thanxx dik :)

Nisa A. said...

syarifah :

thanx kak.
i dont think i won because of the video. heheee
i believe the decision of the contest is made professionally by the judges.
:)

congrats to u too, u gorgeous dear :)

lady XOXO said...

Tahniah..mmg well deserve. .cantek