Tuesday, September 21, 2010

Akhirnya

 situasi : aku sedang menyiapkan preparation paper untuk final project ICT dekat library
  • akhirnya.. kini pasti.. aku dapat online yeahhh!!
  • ahha bukan aku tak pernah online sebelom nih
  • tapi streamyx Zone kat kampus aku ni buat hal sejak sebulan yang lepas..
  • erkk.. sebulan kah? dua bulan mungkin????
  • perrgghhh sudah agak lama aku tidak dapat online di kampus ye.
  • dan hari ni dapat jugak connect dengan streamyx Zone! haha
  • bahagia je aku bukak blog dengan fesbukk!
  • oke this is a quick update jek!! byeee
Aktiviti biasa bila bosan dekat library. WEBBIE TIME! 
makcik skema

  • okeh kerja sudah siap.. tapi macam malas nak pergi jumpa Encik Dat
  • hadoi nanti kena usulkan segala preparation yang kita buat.
  • so kalau semuanya dah lulus dan confirm.. OFF to berkerja sambil holiday!!
  • hehe.. InsyaALLAH. moga diberkati dan diizinkan olehNYA :)
Muka di matrix card terpaksa aku hala ke arah cahaya kerana dikhuatiri menyebabkan orang ramai pengsan.

p/s : gorgeous kan kan kan inner syria warna dark brown + orange tu? hehe nak jugak ke? sila beli DI SINI




perasaan : lepas dah satu, ada lagi satu!

6 comments:

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay