Tuesday, September 7, 2010

Abang Magic

 

beliau pandai buat magic trick, beliau selalu kenakan daku dengan magic trick beliau itu. nak tengok magic trick dia??? nanti aku akan post kan video beliau buat magic trick oke :)

sekarang beliau adalah mangsa webbie aku. ahhaa

Picture1477 Picture1481

Picture1479 Picture1484

Nisa A. & Hyzry Famey (klik kat sini untuk ke blog abang Magica wahahaa)

haha ko jangan marah lak ye sebab ko dah jadi mangsa terbaru kegilaan aku ber-webbie. oke guysss tunggu video beliau buat magic trick ye… aku pon excited nak share ngan korang. oke lah nak kena pergi kelas la.. daaa~

 

 

 

perasaan : tanda soal.

No comments :