Thursday, September 30, 2010

I'm Wondering

  • I'm wondering if you read my blog?
  • If you are a silent reader
  • If you are updating yourself with my latest activities and feelings?
  • Because I think I wrote too much here.
  • But of course you will never say anything to me.
  • And.. I wonder if I ever crossed your mind?


     Nothing to say. And nothing is need to be said. You suddenly come cross my mind.
    And I miss the good moments we shared.
    Nitez.


    p/s : inner gorgeous warna tyran purple + pale yellow, buy here : Ayunar






    currently listening to : Last Night by P.Diddy ft Keyshia Cole
    perasaan : baby won't you come and take my pain away?

      Read More»

      Panda Pink

      • hahahaaa panda pink?? nama nak geli geli ajekk
      • hahaaa.. ni nama bukan saya pilih, ade orang panggil saya panda pink!!! ohhh my my~
      • tak dapat nak cakap ape lah kan haha
      • yang part "panda" tu aku setuju! setuju sangat sangat
      • sebab mata aku sudah punya eyebag yang merisaukan dan telah menjurus kepada ketidakcomelan :(
      • nak buat macam mana... sibuk sangat sekarang nih!


      Eiii... tengokk...!!! EYEBAG gara gara tidak cukup sepanjang minggu!!!


      • mak.. abah.. tengoklah.. sudah tak chomeyl lah anak mu ini... eyabaggg dah kalahkan panda!!
      • ini adalah kerana saya tidak cukup tidur selama seminggu lebih
      • tidak cukup tido sebab?? assignment yang melambak... dan kerap mengadap skrin laptop
      • kalau tak mengadap skrin latop macam mana saya mahu bikin saya punya kerja???
      • wuuuuuu wuuuuuu saya penat sangat, sangatttt~
      • ouhhhh saya sangat sangat ingin pulang dan tidur sepanjang hari tanpa gangguan
      • supaya eyebag saya surut dan kembali kelihatan segar dan chomeyll (ouhh perasan sudah!)



      EYEBAGGGGG :( gambar di ambil masa tengah meeting company! ohh tidak senonoh punye perangai!


      • mata sudah penat.. sangat penat...
      • terpaksa pula pakai contact lens setiap hari.... haihhh~
      • tak ape lah, ni baru sikit pengorbanan untuk pelajaran!
      • aku kena ingat pengorbanan mak abah hantar aku ke sini...
      • I CAN DO IT...!! chaiyokkkk!!





      currently listening to : Undisclosed Desires by Muse
      perasaan : kembang

      Read More»

      Wednesday, September 29, 2010

      Renung Renung Kan

       

      InsyaAllah, you’ll find your way

       

       

      hati lebih tenang :)


      Read More»

      Award Lagi Dari Moyy


      thanks sayang... aku tahu ko memang suka tag aku kat award bagai bagai nihhh wahahaa~
      first meyh aku terima lah award ini dengan kembang idong nyaaa wahahhaa~



      wahhaaaa tenkiu.. tersengih sengih lak aku... okeh okeh kena jawab soalan lak eh eh.



      1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award :
      • haaa.. moyy suka hello kitty
      • beliau gila kaler pink pink
      • beliau suka buat pelik seperti lukis muka kucing lepas tu Skype ngan aku (???)
      • Moyy sangat comel dan cun dan meletop
      • Moyy sangat sporting dan gila dan suka melalut

      2. Write down 10 interesting facts about you and your hobby :
       (errkkk.. 10 interesting facts?? aku ni tak interesting mana pon...)
      • aku suka blog, sangat suka
      • aku suka makan spaghetti dan sushi
      • aku suka warna hitam putih merah, and purple sikit
      • suka karaoke
      • suka lepak dengan kawan kawan
      • suka contact lens grey
      • berat badan yang paling tinggi pernah dicapai adalah 47kg
      • senang menangis
      • suka masak tomyam
      • suka minum air 100plus

      hahaha.. lepas ni kena tag 10 orang?? alahhh... bagi aku semua pun layak dapat award... adehh tak larat laa nak tag.. beratus orang nih..
      saya bagi sume orang laa.. 
      semua maknanya sesiapa yang baca blog aku :)

      thankss for dropping by.  you guys the best :)





      currently listening to : Hold My Hand by Maher Zain
      perasaan : thanks Moyy :)

      Read More»

      Terjumpa

      • saje geledah laptop aku
      • sekali jumpa gambar gambar lama.
      • gambar zaman zaman innocent

       

      DSC_7572

      whoaaa… gambar orientasi lah…!! saya dapat gambar ni dari seorang photographer di UNISEL. Pangeran Photography

       

      DSC03414 DSC03611

      gambar 1 : aku dan Fizi.. ex-senior ku.. majlis jamuan raya & Dean’s List Award Communication & Media 2009

      gambar 2 : serba putih. aku jadi watak hantu/jelmaan roh dalam teater Keganasan Terhadap Wanita 2009

       

       

      P6070083

      pertama kali sampai di UNISEL, Bestari Jaya, Sambutan 10 Tahun UNISEL, 2009

       

      DSC03741

      menyertai barisan koir untuk Istiadat Konvokesyen Ke-4 UNISEL, tahun 2009

       

      DSC03899 

      cita-cita aku.. mudah mudahn tercapai.. InsyaAllah :)

       

       

      • banyak lagiiii… tapi aku kena hati hati lah upload pic orang
      • nanti jadi pembuli siber pulakkk.. keh keh keh

       

       

      currently listening to : Trouble is A Friend by Lenka

      perasaan : kenangan yang dulu lagi manis dari yang sekarang? tidak… semua sama.


      Read More»

      Bertahan

      • selagi mampu bertahan aku akan buat semua benda
      • maksud aku.. bukan SEMUA.. aku bukan workaholic sangat pon…
      • dan aku bukan tak percaya kan orang sekeliling aku tak mampu buat kerja yang diberi
      • aku percaya pada mereka, cuma ada beberapa perkara yang mengecewakan, itu aku tak boleh cakap banyak
      • sebab apa? sebab dalam dunia ni tak ada yang sempurna. TAK ADA oke. so stop saying that people can’t do things like you do.
      • walau ada salah silap, aku gembira semua nya berjalan lancar
      • even diri aku sendiri pun tak sempurna mana, tak sebagus mana, jadi aku tak rasa aku cukup layak nak kata orang lain tak boleh buat keje
      • ALHAMDULILLAH aku bersyukur dengan ada nya orang orang tertentu yang terus support aku
      • aku rasa bahagia, dihargai dan disayangi.. chewahhhh~ tambah tamba lagi masa masa yang sangat hectic begini

       

      IMG_2577

      • ini sebahagian daripada ahli advertising company Black n White
      • alhamdulillah segalanya berjalan lancar dan dah tiba masa hantar draft kepada lecturer
      • kami mungkin tidak menjanjikan sesuatu yang meletop + gah + wow
      • tapi kami bekerjasama dengan baik dan gembira
      • tiada dalam gambar : Adol, Haireez, dan CEO Izarif

       

       

      SAM_2866

      • walau sibuk mana pun hati tetap gembira
      • jelajah tempat yang belum pernah aku pergi
      • alhamdulillah lagi rezeki kali ni ada walaupun datang dengan tujuan asal iaitu assignment
      • dan keluarga Syazwan yang baik hati, terima kasih sangat sangat…

       

       

      dan sekarang satu lagu dugaan datang. datang nya khabar yang kurang enak daripada seseorang. apa tujuannya? tak pernah aku tahu? perlu ke aku ambil tahu? ini melibatkan hati dan perasaan jugak. kalau terluka pasti susah nak sembuh. dan aku tak suka cerita tergantung.

      haruskah aku cari kebenaran sendiri? daripada sumber yang paling sahih?

       

       

       

       

      currently listening to : Through The Trees by Low Shoulder

      perasaan : aku masih bersabar dengan kau.


      Read More»

      Tuesday, September 28, 2010

      SENYUM

      • sekarang susah betul nak senyum
      • semua kata aku sombong
      • dalam kepala aku ni dah sarat dengan pelbagai perkara
      • aku kena fikir assignment yang menimbun.. semua makan duit tahu, nak mintak duit kat abah pun serba salah sangat dah
      • aku sekarang semakin kerap makan nasi, walaupun bukan hari hari… tapi kalau nak dibandingkan siapa NISA pada semester satu dulu, yang tak pernah makan nasi di shah alam…!!
      • aku sedaya upaya untuk senyum kepada semua orang yang senyum pada aku
      • juga senyum kepada orang yang tak ingin senyum pun pada aku, aku dah tak peduli semua tu
      • aku cuba berbuat baik, walau di balas macam mana pun
      • bagi aku semua balasan biar dari Tuhan kerana di dunia ni semua sementara
      • menaip entry dengan rasa macam nak menangis sebab tiba tiba aku dilanda satu keadaan yang aku benci
      • aku tidak suka tanda soal, tapi tanda soal pasti akan kita jumpa di mana mana
      • dan aku tidak suka kena tipu. terima kasih.

       

       

      currently listening to : Noktah Cinta by Hafiz

      perasaan : eh eh annoying lak kau?


      Read More»

      Moments

      • Kejadian : Jamuan Raya (Anjuran MPP) UNISEL 2010
      • Tarikh : 27 September 2010, Isnin
      • Masa : 8.30 malam
      • Tempat : Dewan Serbaguna UNISEL, Kampus Shah Alam

       

      • tak ada apa sangat aku nak kata
      • pasal event? NO KOMEN. kalau ade ape ape yang kurang, biasalah tu…. event kan.. we can’t expect perfectness
      • tapi JUJUR aku kata tahun lepas lagi besh dan havoc
      • ouhhh bukan nak kondem sapa sapa.. jangan terasa tak tentu pasal, aku tak peduli dah
      • Alhamdulillah… aku sangat gembira pada hari ni, sebab… hmmm.. ade lah sebab nye kan.. eh eh nak tahu ek? RAHSIA.
      • ni aje gambar yang aku ada :

       

      IMG_2829

      doa pembuka majlis, di baca oleh Tengku Zaim :)

       

         

      IMG_2850 

      Syida dan ??????? hahahaa

       

      IMG_2876

      Nisa dan abang teknikal terhangat di pasaran, FZ hahaa :P

       

      IMG_2834

      Mira dengan ape nama dia?? Zul Asyraf.. sorang kawan dari fakulti bussiness

       

      IMG_2863

      Abang El, juga abang teknikal…

       

       

       

      • oke sudah sudah.. takde dah gambar heheh…
      • ouhh saya nak minta maaf secara terbuka kepada Iejam, Ana, Syazwan, Faisal, Syud, Wanie.. sebab tak sempat nak bergambar dengan korang
      • korang balik awal sangat :( vtahu tahu je semua dah nak balik
      • takpelah… maybe next time InsyaAllah :)

       

       

       

       

      currently listening to : Careless Whisper by Seether

      perasaan : takut suka sangat, nanti datang perkara sedih sangat pulak!


      Read More»

      Monday, September 27, 2010

      Wanna Be On Top??

      • Ecececehhhh TOP lah sangat kan…
      • sape yang tak mau jadi top??? top student… top model.. top host.. top dude / top chick at the campus???
      • mesti ade punyeee kalau tak ada gelaran gelaran yang disebut takkan wujud.. ye tak??
      • aku pon nak jadi top…!! wahahahaa… insyaAllah kalau diizinkan Allah, aku nak jadi Top Student… aminnn~
      • tapi pagi tadi, aku bangun dengan kepala pusing pusing nye aku nampak update dari blog Kisah Creative Heart
      • hati aku ape lagi sudah bunga bunga lahhh sebab result Black & White Contest dah keluar…!! weehuuuu~
      • aku excited… excited nak tengok sapa yang menang je lah…
      • sebab aku nak tengok gambar gambar yang cantik… aku tak expect untuk menang ke hape.. jauh sekali untuk berharap disenaraipendekkan jadi finalis.
      • sekali aku bukakkkk.. YEAHHHH!!!! memang bukan aku yang menang.. wahahhaaa~ tahniah untuk pemenang…
      • ohhh ye Encik Hisyam selaku penganjur contest dengan baik hatinye telah menyenaraikan TOP 30 peserta contest ini
      • semua TOP 30 ni dipilih dengan adil dan saksama oleh 3 orang juri yang Encik Hisyam pilih (tapi tak tahu lahhh sape…)
      • sekali aku tengok… KEJUTAN lagi..!!!

       

      *

       

      *

       

      *

       

      *

       

      *

       

      top 30

      tak nampakkk???? klik aje kat gambar nihhh

       

       

      • wehuuuuuuu… tanpa aku sangka aku dipilih untuk berada dalam list TOP 30
      • wahhh TOP sangat lah aku ni kan.. padahal aku tak seberapa pun kalau nak dibandingkan dengan peserta contest yang lain
      • ouhhh terharunye aku, thanks a lot tu Encik Hisyam dan para juri
      • paling tambah terharu, aku berada di nombor 13 dalam senarai
      • no 13 tu dah la tarikh birthday aku.. weeee~ suke suke :D thanksss againn !!
      • Alhamdulillah… beberapa perkara gembira telah berlaku lagi :)

       

       

       

       

      currently listening to : Don’t Stop Believing by Glee’s Casts

      perasaan : suka. syukur sangat.

       


      Read More»

      Sepantas Yang Mungkin

       

      <SAMSUNG DIGITAL CAMERA>

      merenung jauhhh.. apa mungkin aku di landasan yang benar??

       

       

      • aku cuba untuk bergerak, berfikir, dan melaksanakan banyak perkara dengan lebih pantas
      • dan aku juga sedaya upaya untuk melupakan perkara yang membuat aku tersentuh
      • dan setakat ini aku berjaya, sebab aku tak rasa aku ingat dan peduli pun
      • ehh perlu ke aku peduli perkara begitu? ahh biar aje lah.
      • hmmm…. satu gambar yang aku tidak sengaja nampak telah buat aku agak tersentuh dan mula fikir bukan bukan
      • aku harap semuanya tak seperti aku sangka..
      • dan bila aku fikir semua ni, aku ke yang salah? aku rasa aku patut ubah satu benda
      • dan serta merta semua nasihat dan pesanan dari seorang senior menerjah nerjah kepala aku
      • apa yang dikatakan itu betul.

       

       

      currently listening to : Soulmate by Natasha Bedingfield

      perasaan : bersabar


      Read More»

      Sunday, September 26, 2010

      Jangan Tengok, Ini Ulangan

      • hahahaaa.. tajuk tak boleh blah…
      • sorry ini adalah spontan, tak ade kena mengena langsung dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia
      • oke.. saya nak ulang balik, ini cerita pasal Melaka.. lagi
      • ouhhh mesti ramai yang cakap aku batak ke sakai ke ape..
      • jawapan aku? PEDULI PULAK AKU KAN. aku yang pergi, suka hati lah aku nak cerita ke ape. hahahaa
      • ohhh sudah sudah.. aku tengah bahagia..
      • tak mau lah spoil mood aje. hehee

       

      SAM_2862

      rumah terbuka di balai raya kat Kesang

       

         

      SAM_2889 SAM_2890

      gambar 1 : ADIK abanggggg….

      gambar 2 : macam anak beranak…

      (siapa mereka…?? hahahaa)

       

      SAM_2910

      majlis hari jadi adik Syazwan, iaitu Syahmi Husaini bin Sanusi happy birthday budakkk!

       

      SAM_2929

      dah nak balikkkkk.. sob~sob~

       

      SAM_2930

      mak + ayah… ayah penyokong kuat Manchester United nampakkk????

       

       

      • wohoooo~ memang satu pengalaman yang menggembirakan..
      • memang aku tidak serik lagi untuk berkunjung lagi ke Melaka.. dah la mak Syazwan sporting abes
      • kalau ade rezeki, aku berharap dapat datang lagi ke Melaka dan jalan jalan tengok banyak lagi tempat, InsyaAllah…
      • tersenyum sahaja.

       

       

       

      perasaan : lepas ni apa pulak? aku tak kesah.


      Read More»

      Répondez S’il Vous Plaît

      • sepanjang perjalanan ke Melaka.. dan masa jalan jalan di kawasan sekitar, hanya satu saja CD lagu yang syazwan pasang
      • nasib lah lagu lagu semua aku boleh layannnn dan melalak sekali hehee
      • DAN…… bila aku dengar aje lagu ni… aku pon macam biasa lah nyanyi sekali
      • lepas dua tiga kali ulang lagu ni… aku jadi tersengih sengih pulak
      • ah sudahhhh gila dah ke anak Encik Aminullah nih??? nanti Encik Aminullah hantar aku jumpa pakar psiko pulakkk
      • hehe bukan sebab gila lahhh hehe ade lah sebab nye
      • jom enjoy this song :D

       

       

      Ku pinta kau répondez s’il vous plaît
      Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan
      Ku rayu kau répondez s’il vous plaît
      Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

       

       

       

      • heheee.. agak agak tahu tak kenapa ???
      • ohhh kenapa.. lalalalaaa… entah aku pon tak reti lahh nak explain.
      • wait and see aje lah..
      • hmmm apa makna répondez s’il vous plaît ??? cari lah sendiri……

       

       

       

      perasaan : nak karaoke :)


      Read More»

      Penceramah Muda

      • Ececehhh… tajuk dah ala ala nak Imam Muda aje.. kui kui kui~
      • tak de lahhh… okeh okeh kepada semua yang dah baca entry quick update aku sebelum ni mesti dah tahu ape aku nak update kali ni

       

      • tarikh keramat : 25/09/2010, Sabtu
      • hari bertuah yang dipilih untuk kami melaksanakan assignment untuk subjek Instructional Communication Technologies
      • assignment yang mencabar + seronok + berdebar + pengalaman baru + tidak disangka sangka
      • kena bagi ceramah kat budak sekolah…!! waarrgghhh!! belom grad untuk diploma lagi dah berdepan dengan audience yang agak besar
      • ye lah.. kalau nak bandingkan setakat presentation dalam kelas kan…
      • kali ni we have to give a talk to a number of audience, orang yang kita tak kenal pulak tuh!!!!
      • hehe ini aje yang dapat aku share kan

       

       

      IMG_2588 

      wajah wajah yang bersemangat + mengantuk gila + nervous..!!!

       

      IMG_2621

      keh keh keh.. gelak saje untok menceriakan keadaan. sebenarnya aku lupa apa yang sedang terjadi. ahaha~

       

      Picture1636

      adik ni sporting dan beliau orang pertama yang mintak fessbuk aku. hehee :D

       

      IMG_2632

      dengan ini bahawasanya saya.. errr… saya… errr….

       

       

      • heheheee.. itu sahaja yang dapat aku share dengan korang
      • sesungguhnya pengalaman ini merupakan pengalaman yang sangat berharga dalam hidup aku dan juga kawan kawan
      • terima kasih tidak terhingga kepada Encik Dat selaku lecturer, kepada ahli ahli kumpulan dan individu yang terlibat
      • terima kasih kepada kaunselor SMK Telok Mas kerana memberi kerjasama
      • dan juga pelajar pelajar tingkatan satu (tahun 2010) SMK Telok Mas, Melaka Tengah
      • may everything turns out well, very well… insyaAllah :)

       

       

      perasaan : sangat bersyukur. namun ada lagi cabaran menanti.


      Read More»

      Saturday, September 25, 2010

      ICT @ SMK Telok Mas, Melaka



      • great times...!!!
      • mula mula nervous!! lama lama seronok pulak..!!
      • here ada quick update
      • from SMK TELOK MAS MELAKA :D




      muka semangat


      sporting students :D




      more pic and stroy...??


      in the next update!! :D






      perasaan : bersyukur sangat sangat.

      Read More»

      Friday, September 24, 2010

      State of Madness ???

      • am I?? am I?? ask my friend, Mike Shinoda Syida. she can tell the answer
      • and what’s the answer?? absolutely YES..!!  Nisa is in a state of madness!
      • ouhhh.. I am happy, as for now. but then I’m afraid.
      • I don’t want to hope too high, or else I will fall down and suffer from the pain

       

      Picture1621

      saya malu laaaa tadi…!! ouhh thankss Mike Shinoda Syida. hehee :D

       

      Picture1622

       Mr.Fluffy itu. orang lain takleh pegang okeh?? hahaa…

       

      Picture1628

      saya janji akan jaga Mr.Fluffy elok elok. dan bawa ke mana mana okeh :D

       

       

      • don’t wanna say more
      • but I’m willing to wait and be patient.
      • suddenly I feel something is wrong.

       

       

      perasaan : got a surprise for YOU!


      Read More»

      Thursday, September 23, 2010

      Tuah Contest Lagi. Syukur..!!

      • ingat lagi tak contest yang aku join pasal polka dot dot dot tuhh?
      • ha? tak ingat??? SILA KLIK DI SINI laju laju okehhh.
      • haaa?? dah baca entry aku dah? oke bagus! hehe
      • so finally.. the result is here…!!!
      • hehehe ohhh tidakkk.. aku bukan pemenang utama..
      • aku join pun atas dasar aku minat shawl polka dot dot nehh
      • ade laak cik Pupel nih buat sepraiss kat aku dan contestans yang lain.. auwww terkejut mak :P

       

      Untitled

       

      • hehehee tenkiuuuu cik Pupel
      • terharu sangatttt :D
      • nak tengok gambar dengan lebih nyata?? hehe klik gambar di atas untuk terus ke blog Cik Pupel okehhh

       

       

       

      perasaan : Tuhan Maha Pemurah :)


      Read More»

      Siapa Saya Jumpa Di KFC???

      • siapa penonton setia TV3 mesti kenal dia
      • siapa yang tengok Top Host kat TV3 mesti tahu
      • ini dia

       

      Picture1605

      Picture1607

      • oke tengoklah it’s him..! FAIZAL AZHAR…. one of the Top Host’s participants
      • dia datang ke KFC tu untuk study.. dia kan dah final year.. kesian dia study sampai awal pagi
      • tak silap aku pukul tiga pagi..
      • oke sudah sudah lah excited aku tu.. haha sakai.

       

       

       

      perasaan : aku suka Top Host. suka suka sangat sangat.


      Read More»

      Mana Mereka Nih…???

      • jam laptop aku tepat 9.41pm
      • apa nih?? korang kata pukul 9.00pm..!! bila kitorang dah sampai korang pulak lambat???
      • haishhh.. aku dah kata jangan mekap tebal tebal.. nak pergi McDonald’s je pon….
      • tapi mereka itu, yakni Syazwan dan Iejam tetap jugak dengan hasrat mereka itu…
      • ishh ishh ishh… tapi siapa kitorang tu?
      • ini lah kami :

      Picture1602

      • maaf gambar para jejaka tak ada sebab dorang tak sampai lagi…!!!
      • arrgghhh.. tension betol di situ. huhuuu~ tak pe lah…
      • masa ni kitorang guna untuk mengisi perut kosong yang sudah mengeluarkan irama melayu asli + rock kapak
      • err… hakikatnyaa Ana aje yang melantak..!! har har harrr.. aku tunggu kejap lagi kot.
      • aku tak kira tak kira aku nak jugak post gambar muka tak semenggah kami…!!

       

      Picture1585

      mana pulak si Iejam dengan Syazwan nihhh!!!! Aku tak kira, dorang sampai nanti kena belanja aku Doublecheese burger!!

       

      Picture1588 
      elehh elehh Ana nak manja manja dengan akuuu.. auwww :P

       

      Picture1594 mmmuuuaahhxx satu untuk encek kentang gorenggg kui kui kuii~

      Picture1595

      Picture1596 errrr… ini muka apa aku kurang mahir untuk explain. hahahaaa~

       

       

      • hahaaa sila muntah laju laju sekaranggg
      • aku memang macam ni, peduli pulak kan aku masa ni kat McDonald’s
      • orang ramai pulak tu, ehhh macam aku abiskan duit dorang je kalau amik gambar guna webbie?
      • huuuu ape kahh??

       

       

      perasaan : masih lapar. gastrik menyerang.


      Read More»

      Wednesday, September 22, 2010

      Memori Waktu Hujan

      • semalam.. kerana kelaparan sangat aku ajak Iejam, Wan & Ana pergi makan tengahari
      • aku dah lama mengidam nak makan mihun soto sejak sebelum ramadhan hari tu lagi
      • so memandangkan kebanyakan kedai dah mula beroperasi, maka aku agak restoran yang aku nak pegi tu pun sama
      • jadi kami decide nak menapak ke sana… malangnya bihun soto yang aku idam tak available !!! ohhh mungkinkah terjadi?
      • oke dah memang terjadi pon. kesian tau aku.
      • lepas makan jek, hujan lah pulak…!!! hujan selebat-lebatnye oke!
      • iejam dan Wan decide nak lari balik ke Unisel (nasib baik dekat)
      • tapi aku dengan ana gerak lambat satu minit jekkk.. abes seluar kami kuyup!!!
      • masa tu aku rasa redha aje laa.. then aku dengan ana duduk kejap kat kafe, nak bagi kering sikit la seluar kami
      • tapi tak kering pon. still lembap…

       

      • nak tak nak aku kena jugak naik ke fakulti sebab ade perjumpaan dengan encik Dat.. perihal proposal untuk final project ICT kami
      • naik aje ke fakulti, aku rasa kaki aku dah beku!! aircond nye boleh tahan…
      • so dengan seluar yang lembap ni betul betul menguji lah kan.. aku dah la kurus kering aje, memang tak tahan sejuk! huhuuuu~
      • lepas meeting yang menggembirakan (sebab proposal tak kena langsung, jauh sekali untuk buat pembetulan!) aku dengan ana jalan jalan satu kampus
      • hahaa…. lepas tu dah sejuk sejuk aku buang tebiat ajak ana makan aiskrim.

       

      DSC06355 DSC06356

      muka masing masing tak boleh blah yek.. sejuk sejuk pon boleh bantai ice cream!! yeahhhh

       

      DSC06358 

      malas nak edit. biar aje muka aku huduhh pon, pedulik lak aku kan???

       

      DSC06359 

      hahahahaa..!!! abaikan muka yang teruk tuh! lalalalaaaa~

       

       

      • okeh aku suka ice cream
      • tapi tak selalu makan. heheheee~
      • favourite flavour??? tak sure laa…~

       

       

      perasaan : nak karaoke lagu Memori Daun Pisang??? Anyone? nak duet ngan aku? hahahaa!!!


      Read More»

      Besar nya???

    • besar? apa yang besar?? ouhhh tidak! sila jangan berfikiran menyimpang atau songsang yewww :P
    • besar tu kata sifat ye. antara ciri ciri objek. ehh kelas Bahasa Melayu kah ini?
    • oh tidak! menyimpang lagi..!! ape aku nih.. i guess too much info yang aku sedang sumbat sumbat dalam kepala otak..
    • assignments sedang menduduki tangga teratas dalam carta pemikiran
    • tapi fesbukk dan belog picisan ni jadi obstacle untuk aku terus fokus.
    • ehhhhh alasan semata mata! boleh je kalau aku nak offline mukabuku, tak check belog picisan...
    • tapi, mampu kah aku hidup tanpa mereka berdua?? ohhh besarnya pengorbanan ni!
    • besarnye kapasiti ketensionan yang sedang melanda jiwa raga ouhhh apa aku mula merapu!!
    • so bila dah perasaan mula serabut macam ni laaa jadi nye :
    •  

      Picture1562

      amboihhh besar nye spek mata??? yang pasti bukan hak milik daku. wahahaaa~

      Picture1570

      ini adalah orang yang bernama Nisa A bersama sama Juju :D she’s my housemate masa kat hostel dulu

      Picture1574

      kononnn aja comel. tak comel langsung! mata ade eyebaggg!!!

      Picture1578

      saya mahu cermin mata macam ini satu!!! beli yang pasar malam pon tak peee!

       sapa mahu bagi hadiah belated birthday daku??? heheheee!!!

       

       

      • ahhh pedulikan sahaja.. dengan tahap konfiden yang melampau lampau
      • dan aku yang perasan comel sahaja (sebab aku tak comel kesian kan)
      • maka aku pun membuat mimik muka tak semenggah depan webbie
      • errr… sebenarnya aku konfiden abes sebab pagi tadi tak ramai orang pon kat kafe!
      • ahhaa.. takdelah besar mana pon tahap konfiden kan kan kan.. wahahaaa~
      • p/s : inner syria yang gorgeous warna dark blue + fuschia pink aku dapat kat ONLINE SHOP ni…

       

       

       

      perasaan : nak jugak nak jugak, sapa sayang saya sila bagi! hahaa~


      Read More»

      Copyright © Nisa Kay