Wednesday, August 11, 2010

Video Emak IT

  • ingat tak video mak si Khairuddin tu?
  • bagusnya mak dia pandai main webcam kan kan kan
  • kelakar jek mereka. wahahaa~
  • so watch this.

 

 

and these videos are another two :

 

 

perhatikan video ni pulak :)

 

  • ha haa.. makcik rakam video guna apa ye???
  • webcam? wow sangat canggih  macam berpuluh puluh mega pixel keh keh keh :D
  • kalau x caye perhati la video di atas, muka makcik ni bukan main lagi jelas licin jek but background dia blur :P
  • macam amik gambar pakai DSLR tu la hehehee~
  • ohhh atau ade laptop ter-latest yang ade built-in webcam yang ada focus setting? hehe
  • oh di bawah adalah video Mohd Khairuddin kah kah kah.

 

keh keh kehhhh~ korang tahu tak video video makcik di atas adalah gimik iklan Alliance Bank :)

 

 

 

perasaan : tertipu tertipah :)