Sunday, August 1, 2010

Thanks, Kak Supiha


  • adehhhh camne la aku boleh tak perasan nih?????
  • tu lah asyik sangat update blog sendiri
  • sampai dah jarang blogwalking
  • komen komen pun ade lagi yang tak berbalas tuh~ adoiii
  • sorry ye semua.. maklumlah streamyx rumah baru je repair
  • so aku dengan extreme nye update blog kerana banyak post yang tertunda
  • oke oke back to the point, aku nak ucap thanks sangat sangat kat senior MassComm aku, Kak Supiha
  • sebab beliau telah bagi aku award nye :)
  • thanks a lot kak... sorry tau Nisa tak perasan huhuu


 SMART BLOGGER Award from Kak Supiha



  • terharu nye saya bila sudi jugak Kak Supiha bagi award :)
  • ingat jugak beliau dekat saya. hehee
  • meh sini nak tag dua orang kawan saya untuk award :)
  • Nurul Aziera pemilik blog Konklusi Nurul
  • Muhammad Hisyam Sidek pemilik blog Kisah Creative Heart
  • have a good day everyone :)





perasaan : gembira