Monday, August 2, 2010

The Tears

  • hehhh baca tajuk mesti ingat ni entry emo emo
  • ohh tidak tidak
  • sekarang saya tengah mood gembira, Alhamdulillah terima kasih ya Allah!!!
  • beberapa hari ni mood saya agak baik 
  • hehe mungkin musim angin monsoon sudah berlalu 
  • dan tiada ape ape pon yang ganggu perasaan aku cewahhhh
  • ouhhh jangan ingat ini entry bunga bungaan di hati. bukan ye bukannn



ini entry mengada ngada lah sikit, mahu promote band kawan aku chewah chewah.
band yang diberi nama THE TEARS.
jangan kau tak tahu atau buat tak tahu, diorang perform masa KONMAS tadi tau
kau hado???? ha ha ha



maaf..!!! saya jurugambar amatur sahaja bersama lensa murah... huhuuu~ so gambar saya tak cantik. ngeee~ (tengok semua cosplay enjoy lagu tema Digimon - Butterfly)







Dari kiri : Mohd Afifi, Badrun Ramli, (aku yang warna ungu), Muhamad Hairul Asyraf, Mohd Fadzili, Didilkiroy Phobia & Shadave



  • hehe tahniah my friends korang dapat jugak perform kat kampus terchenta ni kan kan kan
  • hehe good luck tau korang :)
  • success selalu okeh!





perasaan : menu lunch tadi - pasta alfredo + air herba.. terbaik!!!

3 comments :

lionteen said...

rmy peminatnye..:)

MéuzAngelo™ XXIII said...

cube bg demo lagu dorang, nk dgr best ke x.. jenis music ape dorang bwk.. meh sini nk comment sikit.. haha

azzey said...

Nisa: to ur frenz (THE TEARS)....Keep it up!!!