Tuesday, August 31, 2010

Ronggeng Sana Sini

  • adoiii.. penat sunggoh tak hilang lagi..!!
  • hari ahad lepas (29/08/2010) satu hari kitorang jelajah Jalan TAR, Sungei Wang Plaza dan juga Times Square
  • ni semua gara gara nak teman Cik Ziera shopping raya
  • so tahniah Cik Ziera sudah pun membeli outfit top to toe dengan jayanya…!!! wahaha
  • ohhh aku tidak menemani beliau bersendirian… kami gerak secara ramai ramai…
  • as for me, this is a hang out with a new group of friends! kinda excited bebeh!


DSC00837 DSC00841

  • cehhhh dalam kereta masih sempat nak snap snap picture okeh
  • ni sume memanfaatkan masa terluang sambil menunggu abang FZ turun dari rumah 4 tingkat beliau
  • tu pun setelah kami sampai sesat sesat cari rumah beliau yang ade cat cat hijau kata Ziera

DSC00850 DSC00861
DSC00849 DSC00873

  • tengok tu….!!! si Aiman dan FZ boleh lagiiiii nak bermesraan tak kira di stesen KTM atau dalam LRT
  • ohhh sunggoh kuang asam boi betol lah dua dua nih!
  • oke tak jeles… tak jeles…. haha!!!

DSC00884 DSC00887 DSC00899
  • gambar 1 : tenkiu lelaki lelaki gagah perkasa, tolong pegang handbag bila kami busy pilih dan try baju kat fitting room! HAHA
  • gambar 2 : adoiii bukan main aku cerewet nak pilih shawl.. aku rasa tahun ni aku warna purple okeh.
  • gambar 3 : nampaknya Abang El dan Abang Aiman dah terrrr-jatuh hati kat “model tetap” kedai itu.. weeee~

DSC00897 DSC00898

  • berikut adalah wajah wajah tidak bersalah dalam menjayakan misi shopping Cik Ziera kita
  • gegurls : Nora Syida, Nisa A, Ziera Zain
  • boboys : El Fiandri, Faiz Zulkifli (FZ??), Mohamed Aiman

DSC00895 DSC00902
DSC00917
okeh manusia manusia dalam gambar.. ketahuilah bahawa korang memang besh, rockzzz bebeh! sayang korang (aku memang sayang semua kawan kawan aku).. thanks for everything… you guys really made my day :) nanti lepas raya aku mencari cari peluang untuk meronggeng lagi yeeehhhaaa!!! masa tu kita kena betul betul pulun shopping + karaoke + bowling okeh? haha INSYAALLAH…. moga diperkenan Tuhan.. aminn~



perasaan : Life is Good bebeh… GOD is always fair :)

2 comments :

Hizami Rahim said...

wah.
best betul tengok die ronggeng.
haha~
:)

Nisa A. said...

hizami :

hehe memang besh
:)
kita bila lak nk g ronggeng sama2??? heheee~
:P