Monday, August 16, 2010

Puas

  • aku nak pegi jumpa dia esok
  • aku tak puas hati la macam ni
  • hari hari tengok cermin
  • macam kecewa pulak aku rasa
  • aku nak pergi jumpa Michael esok...
  • setakat ni aku rasa dia memahami aku sangat
  • dan dia tahu apa nak buat dengan aku
  • orang lain tak macam dia
  • well... i said this as for now la kan...
  • hmmm.. Michael ohh Michael hanya kau yang mampu puaskan aku
  • aku pernah jugak pergi kat orang lain.. tapi tu lah kau je yang mampu
  • kenapa ye??? kenapa orang lain tak mampu puaskan aku? macam yang kau buat?
  • kau pakai ilmu ape ye Michael????
  • ni buat aku suspicious nih...!!!!!!!
  • but.. maybe sebab kau dah berpengalaman, maybe sebab tu kau mampu. kot???



ehhhh semua jangan salah faham..!!! errkkk... jangan ingat puas ape ye... ya memang hanya Michael mampu puaskan hati saya...
kerana dia Michael hairstylist ku. hahahaaa

Hai mari berkenalan, aku Nisa.  Ya itu rambut aku.
Sangat hitammmmm.... Tebal dan ikal, memang ikut mak aku (kan?)
sekarang aku sakit kepala, dan aku tahu kenapa.
sebab aku tak buat ritual yang macam aku selalu buat. HUH??? ritual apa kah?
"Memotong rambut setiap kali tamat dari sesuatu perhubungan" - It has becoming some kind of my personal ritual. urrggghhh~



  • entah ape ape kan?
  • oke senang kata kalau aku tengah emosi tak stabil aku suka lah nak potong rambut.
  • hmmm... kejap, bila tengok balik macam sayang pun ada???
  • But aku ni bukan pandai jaga rambut, so biarlah pendek kan???
  • aku takde rambut lembut dan lurus semula jadi macam orang lain, yang tu tak payah jaga dahh, senang nye....
  • hmmm.. esok nak jumpa Michael. i desperately need a hair cut!
  • this frustration is killing me.
  • for me, if I cut my hair, the sorrow go away with the hair that has been cut.
  • so... can't wait for tomorrow!!!!








perasaan : pedulilah orang nak kata apa pasal habit aku yang satu nih. aku dah buat dari zaman sekolah!!!

13 comments :

nAdiEy said...

kita sama!!! slalu potong rambut kalau dat thing happened...rasa lega semacam je lepas potong rambut....=P

a little less conversation said...

pnah x terpikir nk potong rambut smpai 2mm je pnjg? huhu

sYafIkJacK said...

kira oklah cmtuh , kira cam kelahiran semula . kan2 ? hehe

cengkerangcipot said...

gurl xpe la ptg rmbut..
klau laki??
klau slalu ptg nnt botak suda ni bha..
hahhaa

sila abaikan ungkapan ini: gmbar anda itu comel..

Nisa A. said...

nadiey :

kan kan :D

Nisa A. said...

a little less conversation :

haha mcm laki jek
:P

Nisa A. said...

jack :

u are rite :)

Nisa A. said...

cengkerang cipot :

hehe :)

Anonymous said...

you should not tunjuk ur rambut to the public! u kan pakai tudung.. hmmm

Nisa A. said...

anonymous :

yes i know i shouldnt.
but i actually kt luar pun kadang2 x pakai juga tudung.
hmmm sy juga mngharap lepas ni sy lebih bersedia utk bertudung 100%

by the way thanx utk teguran tu.
really appreciate it
:)

Anonymous said...

nisa A pun pki pendant gak eh. ptut le betenage sentiase! hehe -UR-

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

hehe yup :)

aimi said...

kenape letak pic free hair. .. awk kan bertudung... remove remove...