Sunday, August 8, 2010

AKU, DIA & POLKA DOT CONTEST

  • ahaaa.. korang asal nampak "dot dot dot" je pikir lain eh????
  • ouhh jangan jangan I tak rela youuu~ ahaks! gedik ckit meyh!
  • ohh hari ni aku blogwalking, lalu aku tersinggah (err maknanya tak sengaja) blog cik Pupel
  • wahhh cik Pupel anjurkan contest la.. memang I tak boleh resist la kan... :)





yeaaa.. syaratnya, follow blog Cik Pupel. oke sudahhh..
now aku nak letak gambar aku dan shawl aku ngeh ngeh~



taraaa.. wah comelnye comelnye. adehh ayat riak pulak!! hehe... this polka dot shawl is also my favourite shawl too!! Aku beli shawl polka dot ni dekat SACC Mall, Shah Alam. Aku ade banyak shawl, tapi kenapa yang ni jadi pilihan hati??? Let's cekidaut!!


  • ini shawl bercorak pertama yang aku beli, sebelum beli ni aku selalu pakai plain shawl warna hitam aje
  • materialnya yang ala ala jojet, sedikit kasar buat aku senang nak pakai shawl ni
  • tak payah nak gosok sangat
  • warnanya yang menyerlah, sangat menarik
  • boleh padan dengan banyak kaler baju. contohnya kuning, biru, ungu.. macam kat bawah ni :



hehee.. eh eh terrrr-banyak pulak gambar nye ye. ye lah, demi nak mengisahkan "AKU DAN SHAWL POLKA DOT" aku ni kan kan kan. hehee sampai sekarang shawl ni masih menjadi feveret aku! yeahhh!!!
dan aku jugak gunakan shawl aku ni dalam video special cara aku pakai anak tudung syria (Klik kat sini)


pendek kata memang aku sayang sangat la kat shawl yang satu nih. hehee :)
meh sini meh aku nak tag orang orang :
 oke.. kalau korang nak tahu syarat syarat lanjut pasal contest ni, sila klik banner contest cepat cepat..  :)






perasaan : suka sangat shawl polka dot!!!

8 comments :

sinichi-biz said...

tudung itu sangat menarik ya. ^^

http://wanssei.co.nr

Cik Shiqa said...

dotdotdot mmng comey :)

PuPeL said...

wah!!.rajinnya nisa letak banyak pic..tapi memang betul shawls polcadot ni nakpakai ngan kaler ape pun boleh.lagi yang jenis banyak kaler tu kan.hehe apepun penyertaan awak diterima ye..terima kasih sebab sertai contest ni :)

Cik Yana said...

gud luck dear :)

azzey said...

Nisa: All the best!

.s.o.f.i.a. said...

sweeeeeeeeeeeet sangat! sumpah tak tipu..........

and dah menang...... sumpah tak tipu............. tahniah!!!!

a t t said...

bebeh!!
tahniah!!
da menang.
sama la kite tp kamu mmg comey pun..

^^.

LuVidA^^ said...

tahniah. comel nye die