Friday, August 13, 2010

Pesan Sebelum Pulang

  • assalamualaikum, salam sejahtera, salam ramadhan
  • pagi ni, aku belum tidur lagi lepas sahur, sebab aku taknak lewat bangun untuk kelas PMD 1313
  • jadi, aku guna masa tu untuk siap kan segala kerja tertangguh untuk company
  • aku pandang beg baju, ya aku nak balik Pahang, balik bercuti seminggu
  • tiba tiba hati terasa nak sangat tulis surat kat sini, sebuah pesan

 

31058_120245061346914_100000842615221_102188_2825195_n

Kepada Kawan Kawan Kelas :

  • selamat bercuti semua… seminggu kita tak jumpa
  • jangan rindu aku, eh eh perasan pulak kan aku sape nak rindu haha
  • hati hati di jalan raya
  • assignment semua jangan lupa buat ye.
  • jangan ponteng puasa, rajin rajinlah pergi terawih,, hahaa~
  • aku nak bukak cuti nanti bilangan ahli kelas cukupp eh eh berlagak macam class rep pulak :P
  • hehe oke lah.. selamat berpuasa, selamat bercuti, have fun!

 

 

Kamu :

  • Maafkan saya atas kelakuan saya terhadap awak
  • thanks for your kindness and generosity towards me
  • just thanks for everything, thanks for not giving me any chance to talk or to hear your explanation
  • thanks for your sudden silence and ignorance
  • you can never understand what i feel, i know this matter should be clear from the beginning
  • but i just… HMMM~ and I AM VERY SORRY for that
  • I admit I had wonderful times with you and now it’s clearly that you WANT to end this
  • but now you have someone else that can make you happy, so I‘ll be happy for you hehehee~
  • :) bye… I hope when i come back, we can be friends like before and totally forget about the past :)

kaki

 

Kepada Kawan Kawan Satu Kampus :

  • tidak kira anda course apa, senior atau junior
  • kalau anda kawan saya ucapan ni untuk anda semua
  • have fun with your holidays
  • dont forget to finish your assignments
  • selamat bergembira, selamat menjalankan ibadah puasa :)

 

 

 

perasaan : kenapa aku tulis ni pun aku tak tahu ??? menjadi emosional sangat tidak rasional.

2 comments :

mysara said...

wah..sronoknyer cti..
cti mid sem ke??

a little less conversation said...

pesanan kepada lecturer2 xde ke? huhu..

selamat bercuti dan berpuasa =]