Wednesday, August 25, 2010

Pakatan Bersama

  • ohh tajuk tidak sesekali kena mengena dengan mana mana parti politik ye
  • tajuk cuma berkaitan dengan kisah aku
  • kisah mengenai aku dan one of my bestie yang berpakat dan bekerja sama
  • want to see how wonderful it is? lets cekidaut


AL-KISAH bermula bila kami berpakat sama sama nak masuk contest daripada blogshop kegemaran kitorang iaitu Ayunar : Hijab & Shawls
Maka kami telah sepakat untuk bersiap bersama demi contest itu.

Kawan kesayangan si Aziera telah mendapat ilham untuk bergaya dengan 3Tone Ayunar mengikut "Inspirasi Bollywood" beliau..
dan aku telah mendapat idea daripada "Inspirasi Wanita Padang Pasir" untuk menggayakan 2Tone Ayunar



dan aku rasa aku sangat suka bekerjasama dengan beliau (cewahhhh ayat korporat)
bak kata Aziera : berpakat membawa berkat...
tak gitu kan kan kan :D
lebih lebih lagi kitorang mempunyai minat yang sama


nahhh more crazy pics :

Ko perasan bibir Angelina Jolie ke hape??? ish ish ishhh...




Muka Aziera muka kakak tiri. Aku BAWANG KECIK, dia BAWANG BESAR.
dan setelah aku godak godak folder gambar kami, aku jumpa gambar gambar yang unik. hehe
jom cekidaut...!!


heheee tak perasan langsung gambar ni pada mulanya.. tengok gaya kitorang hampir sama..!! 
heheee~
so contest yang kitorang join ni masih berlangsung dan akan berakhir tak lama lagi, so sesiapa nak join atau nak tahu lebih lanjut pasal contest yang kitorang join ni, sila klik pada link AYUNAR : Hijab Style Challenge

so wish us lots of luck guys :) love you all...





perasaan : aku suka lah.

6 comments :

Hizami Rahim said...

hehe.
comel je.
:P

tengkorakemas said...

good luck! ^___^

azzey said...

Nisa: dua2 pun cantik...sape yg make upkan tu?

Nisa A. said...

hizami :

ehemm3
thanksss malu i..
wahaha
:P

Nisa A. said...

tengkorak emas :

tenkiuuu very very much!!
:D

Nisa A. said...

azzey :

hehe mekap sendiri jek
comot... hehe
sy x pandai mekap.