Sunday, August 15, 2010

Ohhh Rakan Shopping Ku!

  • haa... tajuk nye jelas terang lagi nyata menerangkan maksud ye
  • heheee...
  • sape lah kawan shopping aku ni kalau bukan Nurul Aziera
  • ohhh kawan ku yang sorang ni sangat sukaaa shopping online!
  • pantang nampak mana yang berkenan di hati sume dia nak rembat wahahaaa
  • aku suka la nak share benda benda pasal shopping dengan dia
  • nasib satu kepala. eh bukan satu kepala bercantum kembar siam yeaww...
  • aku jugak suka shopping online, but aku rasa Aziera lagi sukaaaa kot. AHAKS~

Kisah Cari Shawl :
  • kebetulan aku ni dari malam tadi tak tido lagi.. buat apa??? cari shawl.. hahaa
  • gigih betul eh aku cari shawl... beria betul kalau bab menghabiskan duit. hahaa.. bukan macam tu oke..
  • aku memang nak shawl tu, memang wanted! mase aku takde duit, ade jek orang jual tapi cepat sangat sold out! sedeyhhh sedeyhhh...
  • so bila dah ade rezeki sikit ni aku pegi merayap ke banyak online shop cari jugak shawl rainbow yang dah lama sangat aku nak tu
  • dan memang si Aziera ni pun nak sangat shawl rainbow tu jugak
  • at last aku jumpa juga....!! Alhamdulillah :) 

  • Aziera jangan marah ye aku cilok gambar hang letak kat belog daku. weehhuu :
NURUL AZIERA : kakak kaki shoppink..!!

NISA A : adik agak suka juga shoppink nih..!!!


  • wahaaa... sila sila perhati gambar kami.
  • ohhh SHAWL SAMA ya??? warna sahaja lain
  • well, dalam keadaan tidak tersangkakan (perkataan baru??) kitorang ni sehati sejiwa auwwww perasan nye daku hahahahaaa~
  • well, tempat kitorang suka beli shawl pun sama iaitu dekat Ayunar : Hijab & Shawls
  • ohhh ye Aziera sayang, thanksss ye sebab aku dah beberapa kali terserempak dengan nama aku dalam beberapa entry kau. heheeee i lapppp u..!!





perasaan : jumpa dah shawl yang dikehendaki..!! WAHAHAAA...~

8 comments :

Sharinginfoz said...

shopping jangan tak shopping

Keputusan Liga Inggeris

nuRuL aZieRa said...

miahahaha~

lawak lak entry ko nih kan...terharu aq...hahaha =D

r-mean said...

shopping sakan eh

Nisa A. said...

sharinginfoz :

hehe sy suka shopping but still kena beringat..
xnak membazir lak :)

Nisa A. said...

aziera :

adehhh mane satu nih?
kau kata lawak.
but then terharu lak.
hahaha
most welcome makcekk
:P

Nisa A. said...

r-mean :

hehe shopping sakan bila memerlukan je :D

kata kila said...

wah. macam twin dah!

Nisa A. said...

kila :

hahaaa....
kembar sama2 suke shopping :D