Friday, August 20, 2010

Model Kecil

  • hahahaa aku rasa kawan kawan aku mahupun pembaca blog ni tahu sangat dah
  • aku memang suka promote online shop favorite aku iaitu Ayunar
  • hehee baru baru ni aku ade beli inner baru..
  • warna hitam purple & kelabu pink
  • wahhh aku rasa semua dah muak kan asyik tengok aku tayang muka
  • haha kali ni aku guna adik aku jadi model
  • boleh??? haha

    ni gaya biasa.. hehe inner tu warna pink grey


    dia nak tunjuk sepit blink blink dia tuh.. hehe...


    ni kalau pakai dengan headband :) love this

    ohhh ye bukan itu sahaja..
    kejap kejap.. ade lagi kot???
    lets cekidaut bebeh...

    errr........... ini style kalau kita sejuk??? agaknye laa... adik aku yang cakap oke. huhuuu~

    • oke sudah siap :) aku berjaya yakinkan adik aku untuk belajar pakai inner Ayunar yeahh..
    • adik aku yang keempat dan kelima pon macam berminat je? 
    • yeahhh jom melaram dengan inner Ayunar yang gorgeous ni untuk raya nanti?
    • heheee sure meletops!!!
    • oke last but not least : sape kata pakai shawl tak boleh meletops? WAHAHAAA.... :P
    • psssttt.. nampak tak watermark baru saya :) saya design sendiri tau. ngeh3




    perasaan : suka suka suka suka suka...

    15 comments :

    Hariz said...

    Comelnyer :)


    New Entry Prof-Hariz
    Warna Baju Raya Tahun 2010

    SANDRA AZWAN said...

    comelnye......;-)

    http://bysandraazwan.blogspot.com

    SYAMIMI said...

    nisa, inner dia jenis cotton ke ??

    creativeheart said...

    akak dan adik sama je..
    gaya sama... ;)

    azzey said...

    Nisa: nice! nak try la jg....

    PeachLover said...

    pndainyer......adik kay m'laram..eaa..sme mcm akak die gak..huhu..

    Nisa A. said...

    hariz :

    on my sister's behalf i would like to say thanks :)

    Nisa A. said...

    sandra azwan :

    on my sister's behalf i would like to say thanks :)

    Nisa A. said...

    syamimi :

    nope. jenis jersey..
    selesa sgt :)

    Nisa A. said...

    hisyam :

    hehe ye ke?
    :P

    Nisa A. said...

    azzey :

    try la.. nnt dh try bgtau ye :)

    Nisa A. said...

    nazrin :

    hahhaaa..
    aku yg didik dia tuh.
    :P

    SYAMIMI said...

    ouh, jenis jersey sng pkai x? slalu pakai inner jenis cotton je

    Nisa A. said...

    syamimi :

    yg jersey senang dibentuk ikut bentuk muka :)
    kain nye memang senang pakai. selesa n x panas.

    Anonymous said...

    gaya dia mcm u..comel je..^^