Friday, August 20, 2010

Model Kecil

  • hahahaa aku rasa kawan kawan aku mahupun pembaca blog ni tahu sangat dah
  • aku memang suka promote online shop favorite aku iaitu Ayunar
  • hehee baru baru ni aku ade beli inner baru..
  • warna hitam purple & kelabu pink
  • wahhh aku rasa semua dah muak kan asyik tengok aku tayang muka
  • haha kali ni aku guna adik aku jadi model
  • boleh??? haha

    ni gaya biasa.. hehe inner tu warna pink grey


    dia nak tunjuk sepit blink blink dia tuh.. hehe...


    ni kalau pakai dengan headband :) love this

    ohhh ye bukan itu sahaja..
    kejap kejap.. ade lagi kot???
    lets cekidaut bebeh...

    errr........... ini style kalau kita sejuk??? agaknye laa... adik aku yang cakap oke. huhuuu~

    • oke sudah siap :) aku berjaya yakinkan adik aku untuk belajar pakai inner Ayunar yeahh..
    • adik aku yang keempat dan kelima pon macam berminat je? 
    • yeahhh jom melaram dengan inner Ayunar yang gorgeous ni untuk raya nanti?
    • heheee sure meletops!!!
    • oke last but not least : sape kata pakai shawl tak boleh meletops? WAHAHAAA.... :P
    • psssttt.. nampak tak watermark baru saya :) saya design sendiri tau. ngeh3




    perasaan : suka suka suka suka suka...

    15 comments:

    1. comelnye......;-)

      http://bysandraazwan.blogspot.com

      ReplyDelete
    2. nisa, inner dia jenis cotton ke ??

      ReplyDelete
    3. akak dan adik sama je..
      gaya sama... ;)

      ReplyDelete
    4. Nisa: nice! nak try la jg....

      ReplyDelete
    5. pndainyer......adik kay m'laram..eaa..sme mcm akak die gak..huhu..

      ReplyDelete
    6. hariz :

      on my sister's behalf i would like to say thanks :)

      ReplyDelete
    7. sandra azwan :

      on my sister's behalf i would like to say thanks :)

      ReplyDelete
    8. syamimi :

      nope. jenis jersey..
      selesa sgt :)

      ReplyDelete
    9. azzey :

      try la.. nnt dh try bgtau ye :)

      ReplyDelete
    10. nazrin :

      hahhaaa..
      aku yg didik dia tuh.
      :P

      ReplyDelete
    11. ouh, jenis jersey sng pkai x? slalu pakai inner jenis cotton je

      ReplyDelete
    12. syamimi :

      yg jersey senang dibentuk ikut bentuk muka :)
      kain nye memang senang pakai. selesa n x panas.

      ReplyDelete
    13. gaya dia mcm u..comel je..^^

      ReplyDelete

    Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

    Copyright © Nisa Kay