Monday, August 16, 2010

Mereka Suka Saya Punya...

  • alamak.. macam mana boleh suka pulak ni???
  • tak selesa lah aku di buat nyaaa...!!!!!!
  • tapi aku rase aku tak kesah.. agaknya????
  • waaaa... aku nak balik aku punyaaaaaaaaaaaaa............
  • ehh jap, aku nak ke? oke aku taknak dah sebenarnya


ohhh please jangan fikir lain....!!!
pesanan penaja : gambar di ambil tanpa aku sedari, pandai sungguh mereka mengaplikasikan webcam!


mereka suka saya punya teddy bear lahhhh.... OH NO~
sepanjang beberapa bulan aku tinggalkan Mr.Teddy kat pahang entah apa lah yang mereka dah buat


  • ohh ye aku balik dan kaki Mr.Teddy koyak =_="
  • pandainye Hidayah ni dia pergi jahit balik
  • tak kemas, tak cantik but that was enough to impress me..!!
  • oh I can see how much she wants the teddy bear..
  • perhaps i will just give her...
  • well, dulu.... sebab aku sengaja tinggalkan kat pahang teddy tu untuk biasakan tidur tanpa ia.
  • haha.. well, ada atau tidak sebenarnya SAMA je :)
  • haha nothing special about the teddy actually... so i'm gonna leave it at pahang
  • and let my lil brother and sister play with it. 




perasaan : nak beli teddy besarrrrr gila kat plaza alam sentral. sapa sapa sila derma RM60 pada saya?? haha!!

7 comments :

saya_arief said...

kat blog saya pown ade pesanan penaja jugak..huhu.
penaja kamu siapa.?
:p

::sherry:: said...

Alahai. comel sangat ur sis tuu.. ;D.

Nisa A. said...

arief :

hehe saya menaja diri sendiri jek
:P

Nisa A. said...

sherry :

thanks.
:)

kata kila said...

comelnyaaaa adik diee geram!

Nisa A. said...

kila :

hehe thanks..

Anonymous said...

ohh~!patut la u mtk i bg u t.bear ek?ngee..:D