Saturday, August 28, 2010

McD Madness (2)

  • hey you guyss... happy breaking fast :)
  • I'm now in McDonald's at Section 2, Shah Alam...
  • hehe ngade ngade ahh aku nak speaking lah ape lah kan kan... hehe...
  • hari ni aku berbuka dengan my girlfriendss.... auwww.. suke suke..
  • kalau entry sebelom nih aku dah citer pasal salah sorang girlfriend aku, Ana dan contact lens kami...
  • jadi kali ni aku nak share kisah kami berbuka puasa sama sama… yang penting all girls oke bebeh!

 

Picture1397 Picture1399

 

  • ohhh abaikan muka muka serabai + selebet + gedikss kami
  • memang tak lawa tak cun tak cantik tak hot macam orang lain sebab kami bukan model wahahaa ini sudah terpesaong
  • aku, Kak Norin, dan Ziera naik teksi ke sana manakala Syida pulak merempit dengan motor kesayangannya :)

 

Picture1395 Picture1396

 

  • tak ade ape sangat yang menarik kat McDonald’s hari ni…
  • macam biasa orang ramai.. semua staf McD yang kerja macam takde hari esok
  • orang ramai yang beratur, sekeliling yang bising
  • dan kitorang boleh lagi nak ber-webbie segala lah kannnn.. ah persetankan semua itu!

 

Picture1392 Picture1394

 

  • ohhh bebeh.. makk memang sukewww.. auwww….
  • hari ni macam girls day out lahh pulak kan kan…
  • tapi kak norin terpaksa balik awal sebab dia nak balik kampung terus..
  • ye kami yang bertiga lagi ni tak balik kampung.. sob..sob..sob~
  • takpe takpe raya nanti kita cuti puas puas ye sayang sayangggg :D ngeeeeeeeeeeee~
  • oke lah gurlsss… lain kali kita bersuka-sukaan lagi yeawww… ♥ ♥

 

 

 

perasaan : sukeeeewww.. ALHAMDULILLAH. Bila ada yang melupakan, masih ada yang mengingat :D


11 comments:

  1. erk.
    rajin pulak dia snap pics.
    haha.
    :)

    ReplyDelete
  2. mereka bekerja seperti tiada hari esok

    haha...i sukew ayat itu nokk!!!
    =D

    ReplyDelete
  3. hizami :

    hehe sempat laaa
    betul2 sebelum berbuka kitorang snap pics ni
    :D

    ReplyDelete
  4. aziera :

    haha
    mesti lahhhh... ayat original I tuh.. wakakakaa~

    ReplyDelete
  5. nk ty..ape yg ader kt blkg awk tue..awk brape org mse nie? mcm ader 5 org..

    ReplyDelete
  6. korang sume mmg sume makan mcd erg?
    hahahaaa.. sampai muke pun da macam makanan dlm mcd da..
    jgn marah ha..
    ;)

    ReplyDelete
  7. anonymous :

    blkg tu poster gmbr org

    ReplyDelete
  8. hisyam :

    hehe
    kami duta mcD yg x bertauliah
    haha
    :P

    ReplyDelete
  9. ouh . ni yang cik norin kata kat mcd tu , hee , gila btol la korang , ^^

    anak buah norin . :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay