Monday, August 23, 2010

Lucky Draw Super Dooper Kawaii

  • aku baru je tadi post entry baru
  • then aku preview jap page blog aku yang kudus ni
  • then aku terrrrnampak kat chat boz ade adik ni baik hati tag aku untuk lucky draw
  • hehe.. sebelum ni aku join contest yang aku suka je
  • tak pernah lagi try untuk luck draw
  • nama nye lah luck draw kan sape sape pun berkemungkinan untuk menang


oke meh tengok meyh.... kalau nak tahu terma dan syarat bagi melayakkan anda menyertai luck draw ini, silalah klik di sini cepat cepat ye

kemudian harussss lah letak banner..



Super Dooper Kawaii Mommy & Lil' Ones

Sayang Baby Ibu


  • okeh.. semua dah siap.. haaa jangan ingat dah habis...
  • ade lagi lahh... ape kah ia? jom tengok..
  • oh ye kena tag 5 orang ye.. LIMA ORANG
  • mari tengok nama nama bertuah haha
  1. Nurul Aziera 
  2. Supiha Hasim
  3. Amira Farhana
  4. Ayna Tan
  5. Puteri Nurhafizah


Oke semua nya tertib....
perasaan : luck kah aku? huhu