Tuesday, August 3, 2010

Koleksi Terbaru Terbarai

  • haha bosan menguasai diri
  • aku kini berada kat library kampus terchenta.. (oh kena highlight library, baru Mel nampak) ahaks!!
  • aku takde kelas dah lepas ni
  • tapi aku rasa ala ala bertanggungjawab untuk stay kejap kat sini 
  • tanggungjawab sebab ape tak tahu lah hahahaha
  • oke oke tadi aku usha usha folder webbie pics aku, alamak lama tak update pulakk
  • so aku dengan gedik gedik nye ajak member menggila. wahaha
  • mari berkenalan dengan kawan kawan saya :


jeng jeng jenggg... yang pertama Iejam Hosen.






dan yang kedua ialah Amir Kazan ... feewwiittt~



eleh eleh Amir malu malu kambengg pulak aku ajak gila gila webbie. hahahaaa~


  • oke dah sudah rutin gila hari ini
  • assignment?? woooo banyak kot nak kena settle :)
  • hehee takpe takpe... tahu le nak buat ape ngeh ngeh ngeh~





perasaan : suka lah webcam ni gambar lawa. hahaa

2 comments :

Hariz said...

Webcam Kamu Sangat Lawa Gambarnyer :)


New Entry Prof-Hariz
Adakah lelaki suka mengambil kesempatan ataupun perempuan memberi kesempatan itu?

a little less conversation said...

pehhh..siap de cermin besa lg gantung kt dinding..igtkn kt supermarket je de cermin2 cani..hahaha