Monday, August 9, 2010

Kakak

  • ehhh kakak mana pulak nih?
  • sesat ke hape?
  • aku mana ade kakak woii... abang abang ade lah
  • nak berkenalan?? hak hak hakkk.. maaf!! tidak berkenaan pulak~
  • ohh ni lah kakak angkat aku 
  • everyone, meet Noor Shereen



My sis yang pilihkan MP3 ni untuk kitorang. auww auww MAROON oke. thanks sis!!!

My sis dah lama usha usha headphone, i pilih yang kaler pink auwww mengancam!

masa mengenyangkan perut di Burger King KLCC :D

Saje je tau my sis nak rebut Jacob Black dari aku... ngeee!!!



  • thanks sis sudi turun KL jumpa i
  • dah hampir dua tahun kot kenal, ni first time jumpa
  • she is a sweet girl, and i loveeee to tease her!!! hehe jangan marah sis!
  • sayang sis. thanks. jaga star bracelet saya baek baek :D




perasaan : next thing, kasut sama!!!

8 comments:

  1. pi pc fair rupenye...tak nmpk pun korang berdua? ^_^ owh mp3 39 tue yerk..haha..td pun ade perasan..

    me flying by..

    ReplyDelete
  2. mesti banyak yang diperkatakan maklumlah lama kenal tapi baru jumpa kan

    Sale@Sogo

    ReplyDelete
  3. msti g pc fair kan..
    beshnyee..
    rugi xg..
    huhu:(

    ReplyDelete
  4. hai nisa, nak tanya macamna nk letak pic kt blog bg besar? nak jugak..

    btw, cantik baju eh=)

    ReplyDelete
  5. thanks a lot semua :)

    bila post blog tu, lepas upload pic, tekan kt pic, n kt bwh tuh ade kuar option gmbr, nk kecik ke, besar ke :)
    klu nk gmbr penuh mcm d atas i pilih option extra large

    ReplyDelete
  6. mp3 2 harga diewh 29 jewhkn??
    then dpt earphone??
    tol x??
    hehee
    :)

    ReplyDelete
  7. hehe..sis,love u so much..bleh plak wat blog bout me..;p
    nnt kte jmpe lg beli sume mnda same2..wah2!mcm twins lak..hee..:D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay