Monday, August 9, 2010

Kakak

  • ehhh kakak mana pulak nih?
  • sesat ke hape?
  • aku mana ade kakak woii... abang abang ade lah
  • nak berkenalan?? hak hak hakkk.. maaf!! tidak berkenaan pulak~
  • ohh ni lah kakak angkat aku 
  • everyone, meet Noor Shereen



My sis yang pilihkan MP3 ni untuk kitorang. auww auww MAROON oke. thanks sis!!!

My sis dah lama usha usha headphone, i pilih yang kaler pink auwww mengancam!

masa mengenyangkan perut di Burger King KLCC :D

Saje je tau my sis nak rebut Jacob Black dari aku... ngeee!!!



  • thanks sis sudi turun KL jumpa i
  • dah hampir dua tahun kot kenal, ni first time jumpa
  • she is a sweet girl, and i loveeee to tease her!!! hehe jangan marah sis!
  • sayang sis. thanks. jaga star bracelet saya baek baek :D




perasaan : next thing, kasut sama!!!

8 comments :

pilotHans said...

pi pc fair rupenye...tak nmpk pun korang berdua? ^_^ owh mp3 39 tue yerk..haha..td pun ade perasan..

me flying by..

Sharinginfoz said...

mesti banyak yang diperkatakan maklumlah lama kenal tapi baru jumpa kan

Sale@Sogo

lady XOXO said...

love ur dress... cute...

lionteen said...

msti g pc fair kan..
beshnyee..
rugi xg..
huhu:(

SYAMIMI said...

hai nisa, nak tanya macamna nk letak pic kt blog bg besar? nak jugak..

btw, cantik baju eh=)

Nisa A. said...

thanks a lot semua :)

bila post blog tu, lepas upload pic, tekan kt pic, n kt bwh tuh ade kuar option gmbr, nk kecik ke, besar ke :)
klu nk gmbr penuh mcm d atas i pilih option extra large

akmalhilmi said...

mp3 2 harga diewh 29 jewhkn??
then dpt earphone??
tol x??
hehee
:)

Anonymous said...

hehe..sis,love u so much..bleh plak wat blog bout me..;p
nnt kte jmpe lg beli sume mnda same2..wah2!mcm twins lak..hee..:D