Monday, August 16, 2010

I Love Myself Contest ♥ ♥

  • mak aihh bosan nye hari ni
  • maka tadi aku blogwalking saja dari pagi
  • sebenarnya aku nak cakap tadi aku ber-blogwalking di blog cun Cik Ailebiu
  • maka saya tertarik nak join ini contest...!!!
  • ni first time aku join contest anjuran Angelic Shoppe






meh sini meh sini tengok contest
memang menarik sebab apa??? sebab I love myself la.. hehe
aku bersyukur menjadi diri aku :)
tambah bersyukur kerana aku terpilih untuk hidup dan membesar menjadi diri aku sekarang hehe...



taraaa... I love being myself :)
so meh sini aku tag lagi 3 orang :

berminat nak join jugak??? klik pada banner contest laju laju ye..
so, tuan contest.. errr adekah penyertaan saya diterima?? hahaa







perasaan : mood contest aje sekarang :)


11 comments:

Hizami Rahim said...

good luck!
:D

Bit Zamri said...

hihih~ chantek yaaa~

Pinky Pixie said...

woah, gd luck dear =)

hudhud said...

tq syg ! nti i update hehe :)

fiD said...

apa lagi,

Jemputan kepada semua blogger:
kontest contact lens raya!

Nisa A. said...

hizami :

thanksss :)

Nisa A. said...

bit zamri :

hehe thanks :)

Nisa A. said...

pinky pixie :

thankssss :)
u x join ke?
hehe

Nisa A. said...

hudhud :

oke dear.
good luck :)

Nisa A. said...

fid :

insyaAllah sy jenguk ye
:)

Anonymous said...

u bole pnye la sis..trust me.:)

Copyright © Nisa Kay