Monday, August 16, 2010

I Love Myself Contest ♥ ♥

  • mak aihh bosan nye hari ni
  • maka tadi aku blogwalking saja dari pagi
  • sebenarnya aku nak cakap tadi aku ber-blogwalking di blog cun Cik Ailebiu
  • maka saya tertarik nak join ini contest...!!!
  • ni first time aku join contest anjuran Angelic Shoppe






meh sini meh sini tengok contest
memang menarik sebab apa??? sebab I love myself la.. hehe
aku bersyukur menjadi diri aku :)
tambah bersyukur kerana aku terpilih untuk hidup dan membesar menjadi diri aku sekarang hehe...



taraaa... I love being myself :)
so meh sini aku tag lagi 3 orang :

berminat nak join jugak??? klik pada banner contest laju laju ye..
so, tuan contest.. errr adekah penyertaan saya diterima?? hahaa







perasaan : mood contest aje sekarang :)