Monday, August 23, 2010

ENTRY KHAS : Untuk Followers dan Readers

  • ohh malam ni agak takde keje
  • maka saya jalan jalan jalan kat facebook dan saya nak minta tolong kepada kalian
  • hari tu kan aku ade join satu contest nih
  • contest dari Angelic Shoppe (klik laju laju kat sini kalau nak tahu entry contest apa)
  • so aku dengan muka agak agak tidak malu tapi masih berasa rendah diri nak ajak korang meh ramai ramai vote aku

mula mula sekali pegi lah anda ke page Facebook Angelic Shoppe dan like lah page ni
kemudian anda jangan lupa cari gambar saya dalam album I LOVE MYSELF Contest dan sila lahhhh LIKE gambar saya
pastikan gambar yang anda LIKE tu macam ni ye rupa dia :

kalau nak senang sila klik pada link ini untuk terus ke gambar.
sila klik pada "LIKE" ye..


  • terima kasih saya dahulukan.. cewahhh macam tulis surat pulak keh keh keh~
  • setiap yang anda LIKE saya amat hargai.
  • thanks again!




perasaan : banyak contest dah join ni. hehe

2 comments :

Pinky Pixie said...

da klik link tu x leh pom yunk..

manggosteen said...

tak de pun page fesbuk tu..
da remove kot...