Sunday, August 22, 2010

Entiti di Sunway Pyramid…???

  • entitikisah ni dah lama
  • sebenarnya malas aku nak ungkit
  • but nak jugak lah aku share dengan semua orang
  • tak berapa lama dulu aku pergi jalan jalan kat Sunway Pyramid
  • yes, that was my first time went to sunway pyramid
  • dan juga aku rasa first time aku keluar hang out dengan iejam, ana & wan je
  • we had so much fun together

lihatlah dunia kegembiraan kami wahahaaa~
IMG_9254
IMG_9262

IMG_9271 Band alaf baru : The Setonggeng


  • then kami jumpa la cermin besar
  • so alang alang masa tayangan filem Twilight Eclipse pada masa tu lama lagi
  • so kami menghabiskan waktu dengan snap gambar sana sini macam orang tak datang dah ke sana
  • memang tak hengat dunia la kan
  • mana kan tidaknya tiket kami midnight, masa tu baru je pukul 11 malam
  • tapi ye lah kedai lain konfem lah dah tutup kan
  • sebab tu lah kitorang muka tak malu nak bergambar sangat hahahaa…
  • tapi dalam keseronokan kami bergambar tuh, bila aku tengok balik gambar gambar tu, ade satu gambar yang menarik perhatian aku
  • gambar itu adalah gambar bersama best buddy aku, Iejam Hosen
  • dalam gambar tu aku snap depan cermin, sepatutnya ade aku dan iejam sahaja
  • TAPI……. bila aku tengok balik… jeng jeng jeng… wujud entiti atau makhluk lain dalam frame gambar tuh! OH MY…..
  • aku tak tahu nak cakap ape lagi.. korang tengoklah sendiri!!

adakah ini suatu entiti???? atau makhluk yang kurang dikenal pasti??

*

*

*

*

*
ENTITI hahaa
errr……… ni di kira entiti jugak tak?????????????? sebab muncul secara tiba tiba dan tidak dirancang??? herherherrr…
jangan marah :D



perasaan : har har harr…~ ni lah jadinye bila aku bosan. Sorry syazwannnn :D

8 comments :

Amira Farhana Ahmad said...

Oh shit man ! My lovely dear jadi entiti. Oh tidak, saya couple dengan entit yg tidak di kenal pasti dalam golongan mana. huhuhuhuuuu besok clash. hhahahahahahaaa

Pinky Pixie said...

woah, cuak2.. ingt entiti ape la td. hehe

Nisa A. said...

ana :

hahaa...
esok kalau status x single siap mu. ahha
:P

Nisa A. said...

pinky :

hehe.. you dah terkena!
sorry :P
hehe~

a little less conversation said...

jelas, terang lg bersuluh entiti tu..xde pn nmpk blur2..haha..adoi, bru igt nk kecoh2 kt mmbe lain..hahaha

mysara said...

haha...interfrem...

Nisa A. said...

a little less conversation :

wahahaa
sorry sorry
ni gimik semata mata
:P

Nisa A. said...

mysara :

haha
laju jek kawan ituh enterframe.
:P