Wednesday, August 25, 2010

Bersama-sama

WHEN : 24th August 2010

WHERE : Sunway Pyramid

  • warrgghhh agakkk penat la kan
  • agak seharian jugak lah aku keluar meluangkan masa berkualiti bersama rakan rakan
  • ohh ye kami sengaja bertolak awal, around pukul 3
  • sebab nak melayan kerenah si Aziera yang nak survey barang untuk shopping raya
  • woahh dan memang penat! 
  • dah lah perut kosong, almaklumlah camni la kalau orang terlajak sahur
  • kaki dan belakang semua dah lenguh lenguh just nak menunggu waktu berbuka '

 

  • dan bagi mengisi masa lapang kami tengok wayang
  • takde citer yang ada tayang pukul 4, yang ada pun 4.45pm so pilih je lah apa yang ada
  • aku pilih cerita Tekken sebab tu je yang ada, lagipun belom tengok lagi, macam best
  • tapi agak menyesal lah aku sebab puasa aku kurang pahalanya
  • manalah aku tahu dalam Tekken ade adegan yang "aummm-aummm" tuh]
  • ye lah, nama nye la tak pernah tengok lagi kan. orang pulak just cakap cerita tu besh je

 

takpelah malas lah nak cerita lebih meh tengok moment gembira yang sempat dirakam :

IMG_0833 IMG_0838

IMG_0852 IMG_0853

 

hari ni kami berbuka puasa atas jasa baik Aiman. ohhh thank you so much Aiman for the delicious dishes at Sushi King...!!!! Ni yang buat adek sayang abang lebeyhh.. hehe me and Akak Ziera appreciate it damn much dear brother :)

Pengenyang perut : Black paper udon, Salmon steak, Shoyu ramen, salmon, ebikko & ebi fry.

IMG_0881 IMG_0882 IMG_0884

 

Selepas berbuka kami memilih aktiviti bowling, mulanya konon konon nak pergi ice skating… tapi ramai lak peluncur ais yang berlatih hari ni, lebih lebih lagi malam. hadoiii… melepas lagi.. takpe lain kali boleh pergi kan kan kan… tak larinye tempat tuh, kalau nak tunggu Abang Aiman jugak, kena lah tunggu beliau balik dari Canada next year… hadoiii…

Akak Ziera, kita pergi sendiri je ye? ha ha haaa~

IMG_0915 IMG_0925

 

ini geng surau alaf baru

IMG_0875 IMG_0876 IMG_0878

 

 

ini muka muka ceria… thanks Abang Aiman dan Akak Ziera kerana korang berdua telah membuat Adik Nisa gembira hari semalam, jasa jasa kalian tidak akan aku lupa (wahhh macam ucapan ketua kampung dah nih) dan aku gembira aku ade ramai kawan kawan macam ni, yang tak lupa kawan bila senang dan seronok, yang suka share kenangan berharga :) ALHAMDULILLAH

IMG_0861

 

 

 

perasaan : bersyukur sangat sangat :)

10 comments :

azzey said...

Nisa: seronok spent masa ngan kawan2 kannnn...

a little less conversation said...

uik..bila masa pulak ada gerabak kereta api dalam sunway??

lady XOXO said...

wah beshnyer dier.. cute n style both if u gurls... cewah p surau lg tu.. bagus2...

aYun said...

Haha Part Posing kat suarau tak tahan.. nak cover ler tu pegi nengok wayang n berbowling namun tidak lupa kesurau.. hehehe

Owh2 yang gerabak ketapi tu kuar sotkabar kan... nak pegi sn jugak... huu tapi tak menyempat.... :)

Nisa A. said...

azzey :

yes..
kat sini parents n family xde..
kawan2 je la family kita kat sini

Nisa A. said...

a little less conversation :

hehe tu lah
terkujat jugak tengok semalam, siap dengan stesen kereta api sume ade la semalam.
pameran sempena pulang beraya kalau x silap.

Nisa A. said...

lady XOXO :

hehe thanks a lot dear
:)

Nisa A. said...

ayun :

hehe yg penting tu nak cover balik pasal tgk wayang..
huhu memang taktahu lgsg dlm filem tekken ade adegan2 "ehemm3"

hohoo..
yup.. datang la ke sana ayun..
nice kalau bergambar, hehe...
buat nisa rasa nak try balik pahang naik keretapi lak lepas nih. hehe

Amira Farhana Ahmad said...

kay, kau kelihatan comeyl laa. heheheheee aku suka tengok ;))

Nisa A. said...

ana :

hehe sukaaa ye nyah?
auwww bangge mak.
hehe thankss dear :)