Saturday, August 14, 2010

Aksi pada Pertama Ramadhan

  • weeehuuuu pertama Ramadhan dah buat hal..
  • buat hal????!!! ohh tidak tidak, bukan hal jahat
  • aku baik wuwuwuwuuu…
  • alhamdulillah pertama Ramadhan aku yang lepas aku berbuka ditemani rakan rakan satu batch

 

IMG_0636 IMG_0637

Hadi & Nazrin

IMG_0638 IMG_0641

Awan & Nora Syida

 

  • Pertama Ramadhan, juadah bihun goreng basah aku beli dekat bazar di belakang Kompleks PKNS
  • selamba jek aku bawak masuk KFC then makan kat situ
  • Syida pun dah beli air kat bazar, but then order pulak set nasi ayam KFC
  • aku yang tiba tiba tak lalu makan bihun goreng basahhhh, telah dibelanja oleh Awan Colonel Burger yeayyy
  • thankss Awan..!!!
  • lepas makan kami tak balik begitu aje ohh no no no
  • rancangan gila kami untu ber-karaoke diteruskan jugak haha abes bantai berpuluh lagu
  • merasa la kami karaoke dekat bilik VIP yang baru dibuka tuh. SUPERB!!!

 

IMG_0665 IMG_0696

IMG_0657 IMG_0669

hahahaa.. bapak ahhh aku nyanyi sampai hilang suara :P

bukan ape, saje nak hilang tension

pertama Ramadhan jek dah ade dugaan emosi pulak kan .. ish ish ish..

takpelah, janji ad kawan kawan yang sudi cheer me up :) THANKS AGAINNNN…

 

 

 

 

perasaan : lepas raya serang karaoke lagi nak???


9 comments:

  1. kantoi sudah!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  2. fid :

    hehee alhamdulillah seronok.
    rezeki ramadhan kot :)

    ReplyDelete
  3. hizami :

    hehee mau join karaoke??
    :D
    ngeee~

    ReplyDelete
  4. wahai anonymous... saya tahu anda mesti awan or nazrin :)
    ngeee seronok tau. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. Ouwhuhu...actually byk agi lagu yg d'lalakkn..Xpi t'lupaa..sOo pas rye nnty..kte karOak2 abiz2 eaa...

    ReplyDelete
  6. nazrin :

    hahha oke.!!
    waa dia sudah ade blogg wuwuwuww :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay