Sunday, August 15, 2010

Aksi Lagi

  • okeh aku rasa dalam salah satu entry aku sebelum ni aku ada menyatakan bahawasanya : koleksi gambar webbie adik adik aku x de yang latest kan kan???
  • haa ni lah first time aku balik pada semester 4 nih
  • hehe bukan aku taknak balikkkkk!!!
  • tapi ye lah bila balik belanja nye besar, masa tu pulak aku bergantung sepenuhnya pada JPA (Jabatan Poket Abah - bak kata Nurul Aziera )
  • so bila cuti mid break ni laaa baru aku dapat balik
  • memandangkan mid break aku pon dah seminggu, so lepas ni aku tak balik dah (agaknye)
  • raya nanti kot baru balik pulak.


mari tengok ape kah yang latest-lah sangat tu ye.



starring : Nurhidayah & Mohd Afiq


  • kusut ke tidak dorang suka webcam
  • lawa atau tidak dorang suka webcam
  • dorang adik aku, ade masalah?
  • aku pon suka webcam, ade masalah?






perasaan : aku tak turut sama bergambar karena aku sedang selebettt :P



6 comments:

  1. rambot dayah dh panjang..! v(≧∇≦)v

    ReplyDelete
  2. ziera :

    haha aku sukaa jugak :P

    ReplyDelete
  3. manggosteen :

    hehee
    my cute lil brother n sister
    :)

    ReplyDelete
  4. meuz :

    yuppp
    dah panjang :d ngeee
    lawa lawa.
    sayang ouhh kalau ade org nk potong. hhuhuhuuu
    nnt koi hntr dia g trim rambut depan je :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay