Sunday, August 15, 2010

Aksi Lagi

  • okeh aku rasa dalam salah satu entry aku sebelum ni aku ada menyatakan bahawasanya : koleksi gambar webbie adik adik aku x de yang latest kan kan???
  • haa ni lah first time aku balik pada semester 4 nih
  • hehe bukan aku taknak balikkkkk!!!
  • tapi ye lah bila balik belanja nye besar, masa tu pulak aku bergantung sepenuhnya pada JPA (Jabatan Poket Abah - bak kata Nurul Aziera )
  • so bila cuti mid break ni laaa baru aku dapat balik
  • memandangkan mid break aku pon dah seminggu, so lepas ni aku tak balik dah (agaknye)
  • raya nanti kot baru balik pulak.


mari tengok ape kah yang latest-lah sangat tu ye.



starring : Nurhidayah & Mohd Afiq


  • kusut ke tidak dorang suka webcam
  • lawa atau tidak dorang suka webcam
  • dorang adik aku, ade masalah?
  • aku pon suka webcam, ade masalah?






perasaan : aku tak turut sama bergambar karena aku sedang selebettt :P


6 comments :

nuRuL aZieRa said...

hahaha....
aq suke ini! <3

manggosteen said...

muka fotogenit..

MéuzAngelo™ XXIII said...

rambot dayah dh panjang..! v(≧∇≦)v

Nisa A. said...

ziera :

haha aku sukaa jugak :P

Nisa A. said...

manggosteen :

hehee
my cute lil brother n sister
:)

Nisa A. said...

meuz :

yuppp
dah panjang :d ngeee
lawa lawa.
sayang ouhh kalau ade org nk potong. hhuhuhuuu
nnt koi hntr dia g trim rambut depan je :P