Tuesday, July 6, 2010

Zaman Kegilaan

El : "rindulah zaman kegilaan"

  • thanks El bagi idea untuk tulis post kali ini
  • sekarang macam dah takde mood sangat nak menaip walau pun saya suka menaip
  • tapi nak buat macam mana..
  • tulis pakai hati nanti ada yang terasa, tulis pakai otak dikata berlagak pula
  • aku pun dah tak tahu apa sebenarnya tujuab ber-blogging
  • bukan ke blogging ni patutnya jadi ruangan luahan atau nak cerita sesuatu?
  • nama nye la personal blog macam aku punya blog ni


  • rindu jugak la zaman kegilaan
  • zaman di mana kami semua tinggal di Wisma MAIS, walaupun kisah di sebaliknya tak semanis itu
  • tapi sebab duduk kat situ la kitorang jadi rapat
  • duduk pun dekat dekat so banyak spend time sama sama
  • tapi ye la masa berlalu, banyak benda dah berubah
  • itu realiti, itu hakikat, ia tetap akan berlaku pada sesiapa pun
  • eh oke lah malas tulis panjang panjang :)


perasaan : aku tidak emosi, InsyaAllah :)

No comments :