Tuesday, July 6, 2010

Terima Kasih

  • panggilan mendebar kan
  • telefon ber-simkad celcom aku tinggal di rumah
  • thanks kak norin usaha cari nombor iejam hosen untuk menghubungi aku
  • maaf kak norin tak bagitahu nombor maxis saye heeee~
 
Twilight Saga : Eclipse
dah lama tunggu, minat jugak tapi tak sedalam aku minat Harry Potter
thanks kak Norin and kak Nik, nak bawak aku tengok movie ni 8hb Julai ni, Summit USJ


sorry Robert Pattinson, aku tak minat pun kat kau
aku minat Taylor Lautner, macho dan aummmmmm~
Ha Ha Haa...!!!!
"You're sort of beautiful" - Bella Swan, Twilight New Moon




perasaan : mahu Harry Potter & The Last Airbender :)