Wednesday, July 21, 2010

Takde Idea

  • betul aku cakap, mane ade tipu
  • sekarang otak blur, banyak keje, busy busy
  • tapi masih lagi gatal gatal nak update blog
  • kesian lah sape sape baca blog aku, sebab aku dok merapu je
  • oke ini entry tiada idea. tiada!



 gambar last ni feveret aku :P



  • ohhhh maaf sangat sangat muka selekeh kami ni.
  • sebab aku rasa macam dah lama aku tak menggila depan webbie dengan kawan kawan
  • ohhh ye nampak tak? nampak tak? my grey contact lens? ha ha gewdixx
  • oh ye ade orang kata muka aku dah tembam????
  • wuhuuuu anda sorang je la yg tegur camtuh =_=



perasaan : gembira sebenarnye bila pipi tembam sikit :P

4 comments:

Hariz said...

Otak Masuk Angin Beginilah Jadinyer :P

Asas Kepada Kusyuk

creativeheart said...

pinjam gigi

Nisa A. said...

hariz :

ha ha
mungkin :P

Nisa A. said...

hisyam :

waaaaa
kalau awk pinjam gg sy abes la sy xde gg :P

Copyright © Nisa Kay