Tuesday, July 13, 2010

Start of Something New

  • okeh banyak pulak aku update kali ni.
  • ye lah, baru balik kem kan, so macam jakun la sikit nak upload gambar semua tuh.
  • wahahaa.. but aku tak le nafikan, memang satu pengalaman yang besh.
  • kem Kepemimpinan SPIES yang tak tension langsung


 Syida and Nisa - macam belangkas masa kem!! haha


OHHHH I WISH I COULD HAVE MORE TIME !!!
ye lah, ni lah program pertama aku join dengan students dari Unisel BJ, so aku harap kem ni berlangsung lama sikit untuk aku mengenali mereka lebih lama dan lebih rapat. Hmmmm... speaking of which, I met some new friends there, at the camp :)
I'm totally happy to know them.. memang gila gila, memang kelakar la diorang, semua boleh masuk dengan kepala aku yang agak mereng.

well, i'm smiling now. *thanks to you* :)







pesanan penaja : gambar credit to my friend Tengku Zaim.

perasaan : oke sudah sudah lah cerita pasal kem. BOSAN lak orang baca. haha~

4 comments:

  1. Nisa: chanteq anak tudung u....belang2. anak tudung syria kah?

    ReplyDelete
  2. wah...sronoknyer g kem..;)
    tp nape upload 2 pic je??
    upload la lbh ckit...hehe

    ReplyDelete
  3. azzey :

    yup2... anak tudung syria 3tone
    beli kat online shop

    www.ayunar.biz

    ReplyDelete
  4. mysara :

    hehe kat bawah2 ni ade lg 2 entry pasal kem :P

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay