Friday, July 16, 2010

Semua Sekali


YA. itu yang aku sedang buat.  tanya lah mamat satu lagi tu, sejak aku balik dari kem aku macam di brainwashed. aku bukan tak pernah terima nasihat sebelum ni.. thanks kepada insan insan yang sudi bagi dorongan dan sokongan pada aku selama ni.  tapi kali ni lain. aku dah mula praktikkan nya. ya walau pun sedikit demi sedikit, walau pun takde sapa nampak usaha aku ni. takpe biar kan sahaja.

aku sekarang tengah susun apa yang aku nak buat. dan setakat ni sesi pembelajaran aku berjalan lancar, dan aku berdoa supaya Allah redhai dan permudahkan jalan aku dan kawan kawan kelas aku. aku tahu ramai tengah tekanan, aku pun macam tu. assignment datang macam peluru machine gun di hambur, dan untuk hadapi semuanya sekali gus bukan senang oke.

tu belum campur masalah diri luaran dalaman semua tu. harap aku terus kuat untuk semester ni jugak. sama macam mana aku bertahan 3 semester sebelum nye. awal semester lepas, aku dah hilang dan melepaskan sesuatu. Tuhan Maha Kuasa, maka DIA turunkan pada aku sesuatu yang buat aku rasa nak senyum je sekarang dan aku sedang gembira, alhamdulillah. oh ye, please note that aku maksudkan banyak perkara dalam hal ni. BANYAK oke. :)

eh tiba tiba aku tulis entry dalam text form. biasanya aku tulis dalam point form kan kan. takpelah. sekali sekala bila mood bertukar macam kamen rider bertukar. :D






perasaan : tiada gambar lagi.

No comments :