Friday, July 2, 2010

Model


  • ohhh ini model terkenal
  • nama penuh Nurhidayah.
  • Yayah nama manja nye. eiii suke suke ati aku bagi nick name
  • dia model saya yang top, effective lagi efficient (alamak bab management la pulak)
  • pantang aku pegang DSLR dia datang dengan muka tak malu dekat dekat ngan aku
  • pantang aku panggil kata nak shoot satu atau dua gambar tangan dia siap siap buat "peace" macam kat atas
  • aku suruh buat posing tunggang terbalik pon dia boleh buat..
  • janji tangan dia still dengan "peace" nya tuh.
  • ape ape pun kau memang gila camera, macam aku. :)



perasaan : dia tengah buat apa ya??? "Dayah, kau jangan ngada ngada ponteng sekolah. belajar biar rajin!
"

7 comments :

al-lavendari said...

memang dia sangat comel dan aura tersendiri. tak jemu mata memandang.

memang ada bakat jadi top model !

AiZ said...

perasaan : dia tengah buat apa ya??? "Dayah, kau jangan ngada ngada ponteng sekolah. belajar apabila rajin tau!"

gagaga ^_^


Mari berbalas komen.. ^__^ gagaga
Jom belajar cara design blog dari zero ke hero

ikoko said...

rambut dia sangat cute~ mcm style nora danish :)

Nisa A. said...

al-lavendari :

he he kalau adik saya baca ni kembang dia tau :P

Nisa A. said...

aiz :

hahah belajar bila rajin???
oh nooo..
jangan jd macam saya.
haha~ :)

Nisa A. said...

ikoko :

ye ke???
xperasan la nora danish punye style rambut camne.
hehe
by the way thanksss :D

lionteen said...

mmg comey..
muke ade sikit2 la mcm adik lionteen..
hehehe