Friday, July 2, 2010

Model


  • ohhh ini model terkenal
  • nama penuh Nurhidayah.
  • Yayah nama manja nye. eiii suke suke ati aku bagi nick name
  • dia model saya yang top, effective lagi efficient (alamak bab management la pulak)
  • pantang aku pegang DSLR dia datang dengan muka tak malu dekat dekat ngan aku
  • pantang aku panggil kata nak shoot satu atau dua gambar tangan dia siap siap buat "peace" macam kat atas
  • aku suruh buat posing tunggang terbalik pon dia boleh buat..
  • janji tangan dia still dengan "peace" nya tuh.
  • ape ape pun kau memang gila camera, macam aku. :)



perasaan : dia tengah buat apa ya??? "Dayah, kau jangan ngada ngada ponteng sekolah. belajar biar rajin!
"

7 comments:

  1. memang dia sangat comel dan aura tersendiri. tak jemu mata memandang.

    memang ada bakat jadi top model !

    ReplyDelete
  2. perasaan : dia tengah buat apa ya??? "Dayah, kau jangan ngada ngada ponteng sekolah. belajar apabila rajin tau!"

    gagaga ^_^


    Mari berbalas komen.. ^__^ gagaga
    Jom belajar cara design blog dari zero ke hero

    ReplyDelete
  3. rambut dia sangat cute~ mcm style nora danish :)

    ReplyDelete
  4. al-lavendari :

    he he kalau adik saya baca ni kembang dia tau :P

    ReplyDelete
  5. aiz :

    hahah belajar bila rajin???
    oh nooo..
    jangan jd macam saya.
    haha~ :)

    ReplyDelete
  6. ikoko :

    ye ke???
    xperasan la nora danish punye style rambut camne.
    hehe
    by the way thanksss :D

    ReplyDelete
  7. mmg comey..
    muke ade sikit2 la mcm adik lionteen..
    hehehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay