Tuesday, July 13, 2010

Miss The Moment

  • baru baru ni dapat peluang pergi kem S.P.I.E.S. 
  • aku dan Iejam ke sana selaku wakil kelab Komunikasi dan Media
  • memang satu pengalaman yang sama sekali aku tak jangka!
  • seronok lah!!! inilah kali pertama aku join program yang gabungkan pelajar dua kampus Unisel iaitu kampus Bestari Jaya dan kampus Shah Alam
  • kem disertai oleh para peneraju MPP Unisel Bestari Jaya & Shah Alam, serta para pemimpin yang mewakili kelab dan persatuan dalam Unisel
  • alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik dan aku gembira dapat berkawan dengan students kampus utama


    ohh mari mula kisah sedih
    • aku decide untuk tak bawa DSLR sebab jadualnye yang melibatkan banyak ceramah dalam dewan aje
    • dan aku tak tahu pun kat Bagan Lalang ada pantai yang cantik!!!!
    • memang menyesal tak sudah
    • so memang baby sony K850i aku le jadi alat untuk aku abadikan kenangan :)
    gambar over-exposed : pantai di Bagan Lalang :)
    K850i saya takde aperture dengan shutter speed =_="



     my name is NISA



     Bagan Lalang 2010 : Pally



     new friends :)



     muka wakil kelab Komunikasi dan Media


    haaa kan daku dah bagitahuuu... haihhh guna henset murahan jek, so gambar tak lawa ;P






    perasaan : cuti cuti ke pantai, jom????

      9 comments:

      1. besarnye gambarku di blog mu.. haha =)

        ReplyDelete
      2. aryl :

        hehe saja wat saiz extra large :P

        ReplyDelete
      3. Nisa: Pusat Latihan kat Bagan Lalang tu kah? i br je pegi course dlm bln 4 ari tu....mmg pasir pantai dia cantik...halus...putih....bersih..kannnnnn???

        ReplyDelete
      4. azzey :

        nope.. bukan..
        nisa pegi kem kepemimpinan ni kat hotel seri malaysia bagan lalang :)

        tp pantai nye memang gorgeous habesss kan kan kan :)

        sampai skrg menyesal x sudah sbb x bwk dslr~

        ReplyDelete
      5. Nisa: haah, mmg pantainya chanteq banget !!!! he3.....

        ReplyDelete

      TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

      Copyright © Nisa Kay