Tuesday, July 13, 2010

Miss The Moment

  • baru baru ni dapat peluang pergi kem S.P.I.E.S. 
  • aku dan Iejam ke sana selaku wakil kelab Komunikasi dan Media
  • memang satu pengalaman yang sama sekali aku tak jangka!
  • seronok lah!!! inilah kali pertama aku join program yang gabungkan pelajar dua kampus Unisel iaitu kampus Bestari Jaya dan kampus Shah Alam
  • kem disertai oleh para peneraju MPP Unisel Bestari Jaya & Shah Alam, serta para pemimpin yang mewakili kelab dan persatuan dalam Unisel
  • alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik dan aku gembira dapat berkawan dengan students kampus utama


    ohh mari mula kisah sedih
    • aku decide untuk tak bawa DSLR sebab jadualnye yang melibatkan banyak ceramah dalam dewan aje
    • dan aku tak tahu pun kat Bagan Lalang ada pantai yang cantik!!!!
    • memang menyesal tak sudah
    • so memang baby sony K850i aku le jadi alat untuk aku abadikan kenangan :)
    gambar over-exposed : pantai di Bagan Lalang :)
    K850i saya takde aperture dengan shutter speed =_="



     my name is NISA



     Bagan Lalang 2010 : Pally



     new friends :)



     muka wakil kelab Komunikasi dan Media


    haaa kan daku dah bagitahuuu... haihhh guna henset murahan jek, so gambar tak lawa ;P






    perasaan : cuti cuti ke pantai, jom????

      9 comments :

      Sharinginfoz said...

      seronok jumpa ramai kawan2 baru kan

      Reply from P1w1max

      aRyL said...

      besarnye gambarku di blog mu.. haha =)

      Nisa A. said...

      sharinginfoz :

      yes :)

      Nisa A. said...

      aryl :

      hehe saja wat saiz extra large :P

      azzey said...

      Nisa: Pusat Latihan kat Bagan Lalang tu kah? i br je pegi course dlm bln 4 ari tu....mmg pasir pantai dia cantik...halus...putih....bersih..kannnnnn???

      Nisa A. said...

      azzey :

      nope.. bukan..
      nisa pegi kem kepemimpinan ni kat hotel seri malaysia bagan lalang :)

      tp pantai nye memang gorgeous habesss kan kan kan :)

      sampai skrg menyesal x sudah sbb x bwk dslr~

      azzey said...

      Nisa: haah, mmg pantainya chanteq banget !!!! he3.....

      Nisa A. said...

      azzey :

      setuju dnegan anda :)

      azzey said...

      Nisa.A: me kasih....:p