Friday, July 23, 2010

Generasi Terpilih

  • kami lima orang pergi dialog dengan ape tah.. SSIG????
  • anjuran Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan
  • lokasi di Menara PKNS, Petaling Jaya
  • 22 Julai 2010, 9 pagi
  • ohh sangat besh, sebab ade makanan besh. ha ha!! selekehh~

    wajah masscomm sungguh kengkawan aku ini...
    PESERTA JALAN JALAN : Afif, Syazwan Husaini, Khairun Nizam,
    Amira Farhana, Nisa A.
  • he he tengok kitorang gi dialog
  • macam nak gi jalan jalan jek. haha
  • so thanks a lot to lecturer yang bagi peluang kami mengikuti dialog ni
  • sangat sangat berguna :D ngeh ngeh ngeh~
  • ohh ye masa sesi Q&A aku ngade ngade beranikan diri untuk tanya : For other South Nation's country, besides promoting their country and exchange news, what are the other possible advantages of becoming Smart Partner?
  • dan juga dan juga kena interview dengan cik Sarah (agaknye lah kot) untuk paper ke majalah ape aku tak tahu haha
  • dan juga..... aku lupa amik sijil aku dari Iejam Hosen
  • good experience! hope ade lagi dialog / seminar / kem free yang besh. ha ha!!!




perasaan : patutnye aku try pecal tadi. wuuuuu~

8 comments :

Pinky Pixie said...

nak cakap sesuatu ni, boleh tak? hehe
siyesla, cik nisa lg chantek tanpa spek.. jgn mara...

larikkkk.. =)

Amira Farhana Ahmad said...

makanan dye best kay. jangan lupa. haha ! niway, even presenter bosan but tajuk yg last tuh menarik perhatian. hoho ;o sesuka hati aku jerk komen cam gitu ~ hehe...yeahh ! hopefully ada lagi invitation mcm neh lagi. sbb msti tmpt dan makan dye best. yeeeeeeeeeaaa !!!

Hariz said...

Waaa... Xpe Jap Lagi Ambik Sijil Ye :p

New Entry Prof-Hariz
Renungan Pagi Jumaat

SyerAgh said...

SMArt soalan tu..aku pun suka tnya soklan la ada presentaton apa, tp soklan tu biasanya out of topic. uahaha

Sharinginfoz said...

baguslah terpilih untuk berdialog kan

The Power of Blog

mysara said...

wah...menarik2.....

Nisa A. said...

pinky pixie :

hehe
thanks
x marah pon :)

nurul syazana said...

haha. kay ada dalam metro smlm klu tak silap. wah, terus rasa nak bg tau 1 isi rumah itu hsemate saya. ngahaha takdo koje kan. :)