Thursday, July 1, 2010

Estilo Factory Outlet Shawl Contest

  • halu halu hari ni saya buka blog Gadis Terbilang, so nampak kontest yang best gila gila nih.
  • hehee maka aku pon nak jugak lah join. hehe
  • mood sekarang ni asyik nak join kontest je. herherherr



  • mula mula kita kena ada blog sendiri ye, dan jadi la follower blog Estilo Factory Outlet supaya kita sentiasa update dengan contest ni dan juga update dengan stock shawl baru wah wah wah
  •  jangan lupa link kan terus ke blog Estilo Factory Outlet.
  • lepas tu letak gambar anda memakai shawl dengan gaya tersendri. heheheheee~ mesti nye gambar tu kena la lawa + cun + chomell + gorgeous + meletopzz

haaaa... nak tahu terma dan syarat contest ni secara lengkap????

 TARAAAA.... meh meh tengok gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini :

  • he he saya x lawa sorry ye tuan contes :P
  • ohhh ye, setakat ni,shawl polka dot ni kot yang menjadi feveret aku.
  • aku jugak suka pakai shawl dengan anak tudung syria
  • ohhh ye, by the way hari tu aku ade publish video kat blog aku ni, cara aku pakai shawl dengan anak tudung syria (klik di sini) 
  • oke DONE :)



perasaan : oke ke tak ye? he he

12 comments:

  1. woah, contest lagi..
    gud luck dear.. anda shantek okieh.

    ReplyDelete
  2. Hye thank cOz jOin... =)

    Gud luck sweety

    ReplyDelete
  3. comel la kamu :) all the best ok ;D

    ReplyDelete
  4. Estilo Factory Outlet :

    thanks there :)

    ReplyDelete
  5. diriku :

    ehehe thanks a lot for the wish :)

    ReplyDelete
  6. Gd luck..rajin tul join contest...bgus2..

    ReplyDelete
  7. ala..comelnyaa dier... gudlak utk contest shawl ni ek...

    ReplyDelete
  8. nazz@purple :

    thanksss nazz..
    hehe nisa join mana mana yg nisa rasa sesuai dengan nisa je :)

    ReplyDelete
  9. syalinda :

    thanks a lot dear :)
    i'm just trying my luck :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay