Friday, July 9, 2010

Eclipse Lah Sangat Kan....

  • tak percaya sudah leee...
  • aku suke makan eclipse. lalalalaaa
  • nyaman fresh best hahaha

 ha ha ha yang box ungu ni besh oke, blackcurrant gitewww... wahaha wajib dowh ade dalam beg aku, lepas makan WAJIB makan eclipse! Lalalalaa~
oke buang masa jek merepek.


  • wuuuuuu saye tak jadi pegi tengok The Twilight Saga : Eclipse dengan Kak Norin & Kak Nik.
  • maka Iejam mengajak saya join beliau bersama Ana & Wan pegi Sunway Pyramid. ngeeeee~
  • aku mengaku oke aku TAK PERNAH pergi Sunway Pyramid, aku orang kampung jek!
  • so agak jakunnnnn di situ! wahahaa~

Nisa A & Iejam Hosen


 Syazwan Husaini & Amira Ahmad (ana)

    apesal muka daku macam retarded jek??????

    • heheheee memang havoc gilakkk gua cakap sama lu
    • besh hang out dengan dorang wawawaaa~
    • harap lepas ni dapat lagi lepak lepak macam ni.....


    • haaa cakap pasal The Twilight Saga : Eclipse ni.......
    • hmmmmm~ aku taknak komen boleh?? well, hurmmm I'm not a die-hard-fan actually
    • I can't deny that Twilight do have interesting plots, I mean all this vampire and super-hot-cool werewolf thingy.. he he~
    • This film do attract me, ye lah kalau tak tertarik kenapa aku pergi ikut dorang tengok kan kan kan???
    • hehe... cuma... I'm a big fan of Harry Potter woot woot :P


      • By the way, for me Eclipse is hilarious.
      • Even people in the cinema laugh and laugh throughout the film :D
      • oh ye, pity my dearest Jacob Black!!!!! huhuuu he was attacked by a new born blood sucker =_="
      • Ouhh yes I agree with my Edward die-hard-fan friend, Ika, Jasper is super hot in Eclipse!
      • as usual, Alice the cutest vampire
      • and Riley the handsome new born feewwiitt!!! ha ha :P (but my Jake killed you bebeh!!)
      • oh my Jake, if Bella doesn't want you, I want you!!!! aummmm~ HAHAHAA naughty girl!
      • ohh ohhh saya nampak Kirsten Prout heroin Kyle XY tu muncul sekejap jadi vampire girl nama Lucy waaa cute!



      perasaan : oke lah, saya mahu HARRY POTTER & The Last Airbender 3D okeh!!!

        12 comments :

        Hizami Rahim said...

        haha.
        eh eh.
        eclipse blackcurrant tu siriyes best!
        :D

        Rara Nasiha said...

        going to Eclipse tomorrow. tak sbarnye. :)

        fiD said...

        wow! ingatkan ada review, hweeee.. btw, gamabr besar2! cantik dan puas dilihat loh! :)

        nurul syazana said...

        i pon wajib ada eclipse.
        but mine is the blue one. kena pedas gila baru tak mngantok dlm kelas. haha

        kay tak men ice skating ke?

        Nisa A. said...

        hizami :

        hehe yupp~
        zami pon suka kah?
        :P

        Nisa A. said...

        rara nasiha :

        hehe yeah u should watch it :)

        Nisa A. said...

        fid :

        thanks youuu :)

        Nisa A. said...

        syaz :

        heee kay x tahan la yg pedas2~ wuuu~

        hehee x main pon ice skating.. hehe
        first sebab baru first time kat situ so just jalan2 jek la...

        second sebab takut jatuh golek2~ haha :P
        nnt kita g nak syaz??? :)

        nurul syazana said...

        kay! the truth is syaz pon tak pernah men ice skating. haha sebab malu jatuh2. tp klu kita sama2 jatuh, jom2!!

        azzey said...

        Nisa.A: dh 2 org ckp ttg movie nih.....mmg beshhhh ke???

        Nisa A. said...

        syaz :

        haha jom jom :P
        ehehhe

        Nisa A. said...

        azzey :

        hmmmm tak taulah nak cakap ape :)

        tp ramai kata besh. for me ke je la.. hehe :P