Wednesday, July 14, 2010

Bertukar

banyak sangat, boleh kira ke tak?
ada perkara perkara yang dah bertukar dalam hidup aku
macam macam jugak lah, nak sebut ke? perlu ke???

pertama :
  • header sudah tukar ngeeee....
  • direka khas oleh abang hensem kuh iaitu Meuz Angelo
  • ngeh ngeh ngeh~ tenkiu yek along...
  • anda sunggoh baik (errr.. aku tarak duit lak) haha

kedua :
  • hmmmm ni perlu ke bagitahu? hehe
  • kalau ada yang baca blog ni mungkin tahu lah kot
  • mungkin ye.. tapi siapa lah sudi baca blog taraf rendah aku ni~
  • he he he

ketiga :
  • grouping. tiba tiba sem ni dapat group dengan orang yang sangat baru
  • he he he.. ini pengalaman yang tak dapat kat tempat lain 
  • selagi aku boleh go along with them aku oke jek :)
  • and i'm happy dapat buat kerja sama sama, something different i feel here in my heart haha poyo lak :P

 nama aku NISA. salah ke aku suruh orang panggil aku dengan nama aku yang sebenar? i'm not changing to someone else. i'm still me.





perasaan : hentikan ini.

8 comments:

  1. hizami :

    he he
    ape kah yg sweet itu ye :)

    ReplyDelete
  2. saya sudi baca blog awk! (dgn penuh semangat) hehe

    ReplyDelete
  3. tengkorakemas :

    tenkiu!!!
    really appreciate it :)

    ReplyDelete
  4. pinky pixie :

    hehe thanksss :)
    my bro mmg pandai design2 guna photoshop..

    ReplyDelete
  5. so, no more kay, ke?
    skrg pggl nisa?
    hmm :)

    ReplyDelete
  6. Nisa: nasib baik...nama masih sama...hu3...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay