Wednesday, June 16, 2010

Wajah Blogger

bila terlalu lama mengadap skrin
memerah setiap neuron dalam otak
untuk mencerna idea, menyeru ilham
agar tercipta satu entry baru




oke ini gambar riak lagi takbur masyaAllah 
ish ish ishhhh~ adik adik jangan contohi ye
cuma nak kata saya punye headphone cikai yang beli kat PAS dah hancus lebur ditelan angin
maka saya dengan muka kesian yang kononnnnn chumell pujuk abah :

"abahhhh... habes rosak earphone kakde, dah lama ni.. (buat mata macam Puss in Boots).. susah la nak borak dengan kawan kat Video Call nanti.... dah la kitorang selalu discuss pasal assignment guna Video Call (sekali lagi, tarikkk muka kesian, buat mata macam Puss in Boots lagi)"

amik kau...!!! yang saiz XXXXL aku dapat..!!
tapi aku suke. dengar lagu memang feelinggggg habes!!
p/s : part study tu memang betul oke, tak percaya gi tanya Iejam Hosen





perasaan : ha ha ha. taktik.
 

8 comments :

tutttutt said...

takpela besar-besar pun, bolela feeling macam deejay radio :D

Hizami Rahim said...

haha.
takde lagi besar ke?
;)

Sharinginfoz said...

hidup mesti happy kan

Nisa A. said...

tutttutt :

haha doa2 kan lah sy dapat jd deejay insyaAllah =)

Nisa A. said...

hizami :

ish ishhh tu lah, besar tu jek yg ada. kui3

Nisa A. said...

sharinginfoz :

hahaa~ yesss dats rite!

hazarimi ♥ said...

cute sangattt...
cute headphone tu...
hik3

Nisa A. said...

ha ha =P