Saturday, June 12, 2010

Serupa Tapi Tak Sama

  • entry ni kan kan buat aku teringat lagu lama
  • kita serupa.. kita serupa… la la laa~
  • ape daaa… oke ini mungkin bukan hal baru
  • saje aku nak mempersoalkan
  • ish ish ishhh aku ni saje cari pasal soal soal pulak kan kan
  • alkisahnye bermula bila aku tiba tiba teringat yang accpunt Formspring (Fs) aku dah lamaaa tak sign in
  • aku pon gi la sign in
  • dalam hati debar debar dub dab dub dab giler beb, mana lah tahu ade soalan berbentuk peluru berpandu mahupun peluru meriam atau peluru paintball (????) untuk aku
  • takpe takpe aku cakap dalm hati aku reda la orang nak tanya apa
  • dah memang Fs tu tempat tanya tanya dan tanya kan kan
  • terpampanng nya page Fs di skrin aku adalah seperti berikut (ececehhhh..)

new look formspring *klik gambar untuk lebih jelas*

  • tak jelas??? ouhhhh tolong jangan tenyeh mata anda di skrin
  • ia hanya akan buat anda bertambah rabun nanti di masa depan pakai spek 14 inci tebal nye
  • nak jelas sila klik, kalau nampak oke la =)
  • nampak kan kan kan????????? serupa tapi tak sama kan?
  • ape yang serupa seperti yang kita nampak adalah icon untuk dua website nih iaitu FB dan Fs
  • dua dua nye guna icon kotak biru ade huruf F
  • yang lain nye adalah warna biru, dua tone yang berlainan, dan juga design huruf F
  • bagi aku font huruf tu dah 91.13% sama, kedudukan jek lain. malas lak nak describe korang nampak kan kan kan???
  • okeh, persoalan yang aku ngade ngade nak timbulkan adalah : adakah Fs ni anak buah, anak angkat mahupun anak tiri FB????
  • dorang berdua niade bau bau bacang kah? atau bau petai? ohh tidak petai untuk orang Malaysia =P
  • sape tahu sape tahu angkat kepala bagitahu aku meyh?? heheheee
  • tenkiu bebeh, jasamu dikenang =D

perasaan : formspring aku tak meriah.

4 comments :

Candy Dandy said...

mungkin yg buat fb ngan formspring ni roang yg sama.
disebabkan dia dah tak ada idea kat kepala otak jadi dia pun buat la ala ala fb. mungkin aje haha

anis madu said...

haha. baru je perasan.. same rupenye.. :P

Nisa A. said...

candy : ha ha ye kot.. mne tahu nk cari duit lebih kan??? sekarang org nk tanya pon nk kena log in bagai. haha

anis : hehee kan kan =)

hazarimi ♥ said...

nak add akmu di FS boleh?