Friday, June 11, 2010

Reward Myself

  • kita memang patut reward diri kita bila kita dah berjaya capai kejayaan, terutamanya bila kejayaan itu dicapai dengan penat lelah dan usaha sendiri
  • memang lebih berbaloi dan berharga dengan cara sebegitu. macam macam cara boleh kita reward diri sendiri
  • pergi keluar berseronok, makan besar, dan shopping (best for girls i supposed.. ngeee~)
  • dan ini cara saya reward diri saya =)

*

*

bangun pagi, mandi, sidai kain la la laaa.. then aku nampak ada satu parcel.

ape lagi aku rembat la bawak lari naik atas. tak payah tengok bungkusan tu untuk sape aku dah tahu itu aku punye aku punyeeee!!

wahahaa… rakus betol haku nih! ish ish~ burok punye perangai anak dara. kah kah kah.

Snapshot_20100611_2 EDITED

TARAAAA…. yeahuuu.. yabedabedoooo!!! tu diaaa Shawl yang aku beli online sudah dapat yeh yeh~

*eh eh apesal aku buat muka ayu ala ala perempuan melayu terakhir nih…???? Errr sebenarnye aku masuk realiti tv Gadis Melayu. ERRRKKK!!!! ohhh tidak ia hanya penipuan semata mata ….!!*

Snapshot_20100611_5 EDITED Snapshot_20100611_8 EDITED

ohhh ye, aku order sekali dengan inner syria yang matching dengan shawl rainbow aku keh-keh-keh~ aku pilih warna hitam merah.

memang puas hati gua cakap sama lu. aku bank in duit hari ni, esok pihak online shop tersebut terus pos. sehari dua dah pon sampai kat depan pintu rumah aku. tenkiu ye =D

meh sini meh sini aku nak bagi tahu mana aku beli shawl dengan inner syria yang gojessss aummm aummm neh.

*

*

aku beli dekat kedai online AYUNAR

Ayunar 1

pesanan penaja : kotak merah itu produk Ayunar, kotak biru pulak tutorial untuk belajar pakai shawl

kalau korang tak tahu nak beli inner warna apa untuk matching kan dengan shawl korang, korang dah tak payah susah hati oke??

sebab kat online shop Ayunar nih ade jual Shawl + Inner Syria dalam bentuk combo / satu set. harga pon berpatutan.

IMG_0521-tile

DSC_0145-tile

*click on pic*

banyak pilihan corak dan warna untuk memenuhi citarasa korang yang kelassss gitew. ngeh-ngeh-ngeh~ tak pun untuk matching dengan baju baju cun melecun korang yang penuh almari tu. kui-kui-kui~

so korang jangan lupa cekidaut website Ayunar taw. *wink~wink*

 IMG_8983 EDITED

*errkkk!! abaikan muka yang tak semenggah ituuuuu…!!!!*

p/s : ika pon beli kasut merchette aumm aumm~ ha ha. i’m still waiting for your pic with the gorgeous shoes dear!! =P iejam pon jacket baru ye?? auww auww~

perasaan : suka shawl, suka online shop =D

13 comments :

Hizami Rahim said...

haha.
cantik jugak bila anda pakai.
;)

Nisa A. said...

ehhehe thanks zami =)
*blushing2*
ha ha~
=P

fieza said...

lawanye
awk pakai lg nmpk lawa
padan dgn awk..
serius!!
=))

Candy Dandy said...

Semua orang kata chantik. biar saya kata. Bolehlah !!!

haha Nisa dah buat muka -___-" haha.

oke ecely aku mmg suka tudung macam2 tuh. apa nama tudung tu erk?

Nisa A. said...

fieza :

thanks fieza =)



Candy Dandy : hahaa oke jap nisa buat muka dulu =_=" oke dahh hahaa.. ni name nye pashmina shawl =)

creativeheart said...

serious bley jadi model

Anonymous said...

Hyepp. nak tny awak beli inner kain ape ek? nmpak cntik la. mcm sng bentuk je. xmelekat kat muka pon :)

Nisa A. said...

hisyam :

hehe ye ke? thankss..
malu la :P

Nisa A. said...

anonymous :

kain anak tudung syria tu jenis jersey,
kalau berminat nak try beli lah kat online shop yg sy dah letak link kat atas tu :)

Anonymous said...

kak kay..nape inner y kak kay pkai 2 cam ok jek bentuk dye y dkat part dpn 2..sye ada bli jgk dkt ayunar tp npe xde bentuk ngt..sye dah tetas cam kak kay ajar..y kak kay punye cam selesa n keras je kak dpn..y sye punye xde bentuk lawa cam 2...ade tips x gane nk dptkn inner g2..hehe..tenkiu kak kay..=)

Anonymous said...

kak kay..nape inner y kak kay pkai 2 cam ok jek bentuk dye y dkat part dpn 2..sye ada bli jgk dkt ayunar tp npe xde bentuk ngt..sye dah tetas cam kak kay ajar..y kak kay punye cam selesa n keras je kak dpn..y sye punye xde bentuk lawa cam 2...ade tips x gane nk dptkn inner g2..hehe..tenkiu kak kay..=)

Anonymous said...

kak kay..nape inner y kak kay pkai 2 cam ok jek bentuk dye y dkat part dpn 2..sye ada bli jgk dkt ayunar tp npe xde bentuk ngt..sye dah tetas cam kak kay ajar..y kak kay punye cam selesa n keras je kak dpn..y sye punye xde bentuk lawa cam 2...ade tips x gane nk dptkn inner g2..hehe..tenkiu kak kay..=)

Anonymous said...

kak kay..nape inner y kak kay pkai 2 cam ok jek bentuk dye y dkat part dpn 2..sye ada bli jgk dkt ayunar tp npe xde bentuk ngt..sye dah tetas cam kak kay ajar..y kak kay punye cam selesa n keras je kak dpn..y sye punye xde bentuk lawa cam 2...ade tips x gane nk dptkn inner g2..hehe..tenkiu kak kay..=)