Thursday, June 10, 2010

QOMA’s Boutique Giveaway

  • he he aku tak tahu la masih sempat atau tak aku nak join Giveaway ni
  • giveaway special ni aku dapat tahu dari kawan aku Nurul Aziera
  • so kalau sempat aku nak jugak mencuba nasib untuk giveaway ni
  • itupun kalau masih sempat. kalau tak sempat nak buat macam mana kan? hehehe
  • oke lets cekidaut ape yang aku kena buat untuk giveaway nih

QOMA

taraaa… ini gambar kedai QOMA’s Boutique. wah wah merahh gitewwww. kalau kita lalu kat luar pon kaki ni rasa macam ditarik tarik nak lari masuk ke dalam kedai tuh sebab banyak sangat shawl yang mengancam serta berwarna warni sangat berseri,

*

*

1. memula sekali jadi member kat QOMA’s Boutique facebook page

oke sudahhhh heheheee~

facebook

2. promote : about QOMA’S Boutique

kedai QOMA’s Boutique seperti dalam gambar di atas terletak di RAUB, Pahang (ouhh bertuah orang Raub) tapi pada yang lain jangan sedeyh sedeyh berduka lara.. hua hua huaaa~ sebab korang boleh beli shawl yang cantek lawa untuk diri korang yang jelita cun melecun tu kat blog QOMA’s Boutique

blog sila klik pada gambar untuk ke blogshop QOMA’s Boutique

QOMA's Boutique ni jual macam jenis dan corak shawl yang gorgeous gilaaaa.. he he aku sukaaa. inner syria pon macam macam warna memang mengancam wah wah wah. sape suka colourful memang sesuai cekidaut shawl kat blogshop QOMA's Boutique. memang betol mesti ade satu atau dua atau tiga produk dari QOMA yang korang berkenan. kalau aku la.. aummm aumm memang dah lamaa aku rembat satu atau dua atau tiga shawl.

nak beli secara borong???? jom kat sini pulak

blog 2klik pada gambar untuk ke blogshop

3. share link QOMA’s Boutique kat page fesbuk!

promote QOMA yeahhh tuuuu dia.. tuuu dia. hehehe

4. suggest facebook page QOMA’s Boutique kat kengkawan

SUGGEST QOMA 232 kengkawan sudah di suggest  ngeh ngeh ngeh~

  • oke semua dah saya laksanakan ngeh ngeh ngeh
  • so sekarang just nak inform kat tuan punya giveaway =)
  • dapat ke tak ye? he he hee~

perasaan : suka online boutique!

2 comments :

Hizami Rahim said...

wah.
jap.
zami kan.
tak faham sgt konsep give away ni.
;)

Nisa A. said...

Hizami :

hehe~
giveaway ni kirenye pemberian la kan.
hehe.. tapi kita kena tolong tuan punye boutique promote giteww.. hehe..
the dpt la hadiah free =)