Friday, June 11, 2010

Masuk Hutan

  • hari tu aku masuk hutan
  • betol tak tipu tau
  • lalu sungai lalu sawah padi
  • betol ni mana ade bohong
  • lepas tu ade ladang getah
  • ni memang tak tipu nahh tengok gambar

IMG_8928

  • her her her~ sebenar nya aku ikut parents aku balik kampung daaa.. ni adalah kampung mak aku kat Chenor, Pahang.
  • ye kampung aku dalam hutan
  • tapi dalam hutan tu banyak advantage
  • takde asap bunyi bising sesak sesak macam kat bandar
  • dan udaranya lagi fresh sebab banyak pokok hijau (see…???)

IMG_8906ohhh ini sedeyh, sebab terpaksa amik gambar sendiri =_=”

 

 IMG_8902

rumah baru Aki dengan Wan. dulu rumah kayu. kalau lari lari bergegar satu rumah.

sekarang lari kuat mana pon xde gegar dah =P

IMG_8913adik aku ni betul betul ikut trademark “peace” dengan senyum aku masa amik gambar. ish ish~

 

  • tuuu dia aku balik kapung hoyehhh hoyehhh
  • jom kita menari nari dalam bulatan sambil pegang tangan ramai ramai yeahuu sungguh gembira
  • dah lama kot tak balik kampung jumpa aki dan wan
  • wahahaaa

perasaan : entry takde hala tuju. ini cuma ekspresi melalui gambar

No comments :