Sunday, June 27, 2010

Lets Laugh

  • hehe haha hoho hihi huhu
  • lets laugh people, ohh ini bukan laugh it off bell loceng punya tu yeh yeh harap maklum
  • ye… bila ada masa kita stress, kelam kabut, serabai, kusut masai, i mean mentally
  • kita perlukan sesuatu untuk loose kan nye
  • maksud aku, otak kita tak boleh sarat sangat pada satu satu masa
  • so kita perlu berehat sebentar bersama sama kit kat. eh bukan bukan…
  • maksud aku kita bila tengah sesak otak, sesak hati, kita kena at least senyum sikit, atau gelak untuk longgarkan nya
  • so, as for me, i always watched this video if i need to laugh. =D
  • it works for me though, but i dont know for you guys. lets watch

 

ohhhh ini kesukaan aku oke. ha ha.. harap korang suke. ape??? tak gelak jugak? jumpa doktor laaaa… =P

 

 

perasaan : suka lah nak share je.

6 comments :

tengkorakemas said...

Adeh sakit perut gelak ^__^

spontan musim 2 ok gak tapi arwah din dah takde..

merapu pun best juga tgk dia

amOy ! said...

mmg p0n .. n i suke tg0k !! hmm ..:D

Asyraf Kamarul said...

hahaha ni mmg kelakar...

Nisa A. said...

tengkorak emas :

hehe betol betol =)

Nisa A. said...

amoy :

hehe =) same la.

Nisa A. said...

asyraf kamarul :

yep3. suke tengok yg ni =)