Thursday, June 24, 2010

Karangan Kami


  • salam sejahtera salam 1 Malaysia
  • wah wah wah dah macam pembaca berita
  • oke cerita malam ni, adalah mengenai aku dan classmates aku yang sangatttttt sengal
  • jom baca karangan kami =)

Nisamenaip terjah wall Dya. Nisa menjadi speechless alien di situ because only dyatalkshere. Nisa merasakan otaknya bertambah jongjeng kerana dia tergamam apabila tangan iejam91 mula ghairah beraksi. Dia rasa otaknya kosongxdemenda dah. Dia perhatikan bell laugh it off bila tengok emma test superpower yang dimilikinye. Ohhh nisa sekali lagi pasrah bila some shit never end sebab dia tak mau belogkeneblock oleh melzainal. sob sob sob~

Haihhhhhh... ni lah kami, macam-macam cerita ada. Ohhh ini memang cerita yang terbaiklah sangat ha ha haaaa!!!! Tapi semua tahu yang paling hot dalam kelas kami adalah super dooper eriey xde sape boleh lawan aku tahu, sebab dia paling meletopz. Ohhh itu belom lagi dengar cerita amira farhana sebab semua akan tahu it is my time untuk menaip. he he he

para penglipur lara



pesanan penaja : mintak maaf ye cekgu bahasa melayu. this is manglish! ha ha. and sorry guys kalau cerita ni tak best. ade yang tertinggal ke? bagitahu ye.



perasaan : satu kelas.     

9 comments :

Hizami Rahim said...

wah.
kalau ada soalan isi tempat kosong mesti anda dapat markah penuh.
adeh.
;)

Nisa A. said...

zami :

ha ha itu mungkin kepakaran saya??? he he he =)

ika said...

kan best kalau boleh click click LIKE. hahah. takpe. Ika Azan likes this. :p

Sharinginfoz said...

ramainya penghibur lara

Nisa A. said...

ika :

haha cmne nk wat like tuh???

Nisa A. said...

sharinginfoz :

he heee =)

Abdul Wafiy Bin Abdul Aziz said...

love it kay!

Nisa A. said...

wfy :

hehe love it too =)

creativeheart said...

merajuk...