Sunday, June 6, 2010

Jurugambar

  • sejak aku reti guna DSLR nih, asyik aku jek yang amik gambar orang
  • ye lah, nak suruh dorang amikkan gambar, halo ini  bukan point-and-shoot camera tau
  • YE!! aku cerewet! aku nak jugak orang amikkan gambar aku lawa lawa ahaks!!

IMG_8815 edited ye laaa.. tengok..!!!!!!!!! aku dah reti guna DSLR pon still amik gambar sendiri..

sob sob~ kesiannnnn ouhhh~

pesanan penaja : abaikan muka serabut

*

*

*

  • then aku pon ajar la adik aku camne nak guna DSLR
  • tak kire tak kire nak jugak orang amik gambar aku!
  • aku buat sesi quick learning jek
  • aku tunjuk contoh, then aku ajar camne nak set focus. ye… itu penting oke!!!
  • oke lets see the results. cewah cewah ayat dah macam realiti tv ke hape

IMG_8837 oke ini aku tak puas hati, sebab aku blur, background lak yang clear.

takpe takpe aku sabar lagi, ye lah adik aku kan budak baru belajar, amik galah tolong tunjukkan

IMG_8878 

oke yang ini boleh la.. hmmm kek blueberry yang sedap hingga jilat ibu jari kaki.

errkk pesanan sekali lagi, abaikan muka serabai aku!!! ohhh tidaakkkkk~

IMG_8887

motif???? gedik gedik sahajaaaa… wahahhaaa~ aku punyew suke la kan kan kan =P

ish ish kenapa muke macam mintak terajang ouhhh????

IMG_8886

oke ini aku suka =D

ohhh ini trademark Anna, tak peduli~ hahaha =)

*

*

*

*

ohhh yee… gambar gambar tadi telah di captured oleh my sis

IMG_8885 edited Tasya Aminullah

perasaan : lepas ni memang banyak la kan gambar aku *wink~wink*

10 comments :

sayang said...

jelesnya !!! nk dslr... waaaaa

Miro Armyrule said...

bestnya ada DSLR..huhuhu

creativeheart said...

lps giliran saya tangkap gmba kamu plak

Nisa A. said...

sayang - heheee =)

miro - hehee tu kena byk bljr tau nk guna DSLR dgn betul.. =)

hisyam - yes!!! haha =)

nurul nadia said...

cute giler kau ni ea...hehe..jom aku shoot pic ko bg gempak..;-)

ザ-sylver-shooter said...

awak ni photogenicla...
nk ambik wat model tudung leh..?

Hazwani said...

kay!! mcm mane awk ble pkai ank tdung dgn elok & cntik?? tliskan cre2nye di blog awk ye! :-))

Nisa A. said...

nurul nadia :

ehheeee jom jom shoot..
=P

Nisa A. said...

sylver shooter :

hehee photogenic ?? thankss..
model shawl buleh la kot.. hehee =P

Nisa A. said...

wani :

insyaAllah nnt kay tunjuk cara nya kat blog oke =)