Friday, June 4, 2010

Contest UnguPurple Crazy : Untuk Semua Pencinta Ungu!!

  • jam menunjukkan pukul 11.53pm bertarikh 3 Jun 2010
  • macam biasa, aku tak tido lagi
  • ape lagi keje aku kalau bukan dok mengadap laptop ni, cucuk berukband then online!
  • huhuuu sedang aku berblogwalking, aku singgah la ke blog kawan ku si sweet Ziera a.k.a Ziezie
  • so aku ternampak lah satu contest yang cambest
  • maka aku tanpa buang sesaat dua, aku terus nak join yeahhh

contestunggupurple

Contest Ungu Purple Crazy

nak join senang je. just follow Tuan Punya blog contest, then lampirkan gambar anda bersama-sama baju atau barangan yang berwarna ungu (warna lain tarak buleh aaaaaaa…) then story story sikit pasal gambar dengan barang ungu tu

nak tengok pic ungu aku? nak tengok? taraaaaa….

IMG_5560 edit 2

  • heheee sorry ye gambar model nye tak lawa
  • gambar ni sebenarnya gambar candid, di snap oleh one of my friend
  • lokasi gambar : tasik bandar shah alam, berdekatan Kompleks PKNS
  • alkisah aku dan baju dress ungu tuh, baju tu aku beli kat KL Sentral, dan baju tu merupakan baju corak kotak kotak pertama untuk aku
  • dan masa bli baju tu, itu lah pertama kali aku naik bas sorang sorang balik ke KL dari pahang, then ke KL Sentral untuk naik komuter balik ke S.Alam

IMG_5555

  • aku sayang sangat baju ni, tak tahu lah kenapa
  • aku suka sangat laa.. heheee sebab aku suka la kaler purple. =)
  • pesanan penaja : URL blog pada gambar tu URL blog lama aku, dah delete pon =)
  • jom join contest ni ramai ramai ye…. nak tahu syarat syarat contest??? sila klik di sini

SLOGAN : Purple atau ungu adalah warna yang aku suka sangat selain hitam putih dan merah, ungu juga warna lavender, haruman yang menyegarkan serta membangkitkan semangat ♥ ♥

perasaan : aku suka ungu =) jom join ramai ramai ♥

4 comments :

Nazz@Purple said...

Orait..terima..thanks sudi join;)

Nisa A. said...

sama2~

nuRuL aZieRa said...

sebab baju ni sngt cutezz!!
time muzik2 pon kay pkai ni kn? heee...

Nisa A. said...

heheee..
oh ye ziezie.. gmbr ni sbnr nye di ambil petang sebelum rakaman muzik2 tuh~ hahaa~