Friday, June 11, 2010

Contest : Bergaya Dengan Baju

  • wah wah wah memang menarik ye contest di atas
  • aku tengok terus tertarik + teruja + suka sangat
  • wahahahaaa…. jom meh meh kita tengok ape kena buat ????

♥ ♥ Contest : Bergaya Dengan Baju ♥ ♥

bergaya dengan baju 

*click on pic*

nama nye la Bergaya Dengan Baju kan kan so kena la bergaya dengan baju..

nak tengok? nak tengok.. hik hik hik malu (cehhhhh)

herherherrr TARAAAAA…..

IMG_8943 EDITED 

jeng jeng jeng memang ini betol betol punye baru punye baju (ape punye ayat lintang pukang???)

heheheee.. baju ni aku baru jek beli, ini first time pakai meyh!

aku beli sempena reward diri haku sendiri atas kejayaan aku meningkatkan pointer daku daripada semester lepas.

maka daku dengan kembang idong + malu malu dong bergaya dengan bajuuuuu

*

*

eh eh ni ape nih ade lagi pic???

IMG_8946 EDITED

saje nak tunjuk muka daku, bukan untuk kepopularan tapi untuk tunjuk kat tuan kontest siapa daku.

chewahhh chewahhh tetibe jek en en ahhahaa

*ohhh perasan!*

*

*

  • oke korang nak join????? di siniiiii ---> KLIK DI SINI
  • semua terma dan syarat ade kat blog di atas ye….

perasaan : aku suka baju baju baju  ♥ ♥

6 comments :

Candy Dandy said...

Oke semua tertib.. haha

Baju warna hitam ada zip panjang sampai bawah. Erh erh menarik pulak. Kalau awak memang ini contest bagi saya free baju ni. (takmalukan-kan-kan)

btw thanks sebab join.. =)

Nisa A. said...

Candy Dandy :

haha buleh jek. tapi kan tapi kan baju tinggal satu jek masa nisa beli ari tuh. ish3~ hohoo cmne nk bg ek??

ehhee sama2~

eelobor said...

salam, cantik baju tu. hehehhe

Nisa A. said...

salam eelobor thanks ye =)

.::Ge3bJiB::. said...

u r so cute~

pandaZemoo said...

fight,fight,fight!!
ahahaha...