Friday, June 4, 2010

Borak Adik

IMG_8474

  • seriously aku takkan dapat ini kat Shah Alam
  • sebab adik aku kat Temerloh aje
  • dan kat Shah Alam takde peluang untuk aku borak dengan si kecik gemok ni sambil baring atas lantai
  • dengar aje ape yang di-merapukannya
  • pasal sekolah, pasal cikgu dia, pasal tadika dia
  • tak lupa isu semasa pasal mat rempit (errkkkk…??????)
  • hahaaa mat rempit – kami je tahu ape maksudnye ahaks~

IMG_8504

  • dan sesekali menjalankan tugas sebagai kakak chewahhhhh
  • teman kan dia ke aktiviti tadika
  • macam biasalah kalau tadika, pertandingan mewarna!!!!
  • nak goodie bag katanya.. ahaks! tak menang pon takpe kan? ha ha haa~
  • orang lain sibuk mewarna, adik aku pulang pantang nampak aku halakan lensa padanye
  • laju je tangan buat “peace” (macam habit aku jek… ??????) hahaha~

 

IMG_8566 non-edit pic by : Nisa

 

 

  • ape ape pon, kau memang brilliant la Mohd Afiq bin Mohd Aminullah
  • homework kau selalu siap… good boy.
  • dan cikgu tadika kau citer kat mak betapa petah nye kau kat tadika (petah??? macam aku jek… ?????) hahaaa~
  • dan aku tahu perangai kau tak suka barang kau diusik-usik sembarangan
  • dan kerenah kau berebut laptop abah dengan aku sebab nak main game The Sims =P
  • sayang kau la budak gemok! (budak gemok dah lancar baca, tapi tak baca blog aku heeee)

 

 

 

 

 

perasaan : rindu nak jadi budak kecik pulak????


6 comments:

  1. sikit hari lagi pandaila dye baca blog tu....:p

    ReplyDelete
  2. amanina - huuhuhuu adek angkat???

    mysara - heheee abes la dia pulak tulis blog nnt. ahhaa

    hizami - ade chumell macam sy x?? (perasan jek) ahhaa~

    ReplyDelete
  3. salam sayang buat adik yang petah tu :)

    ReplyDelete
  4. mak su - insyaAllah =) thanks sudi singgah~

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay