Sunday, June 6, 2010

Bola Pertama

excited kan??? dengan ini saya mengumumkan adik saya, Mohd Afiq bin Mohd Aminullah, kini berumur 6 tahun, dan ini kali pertama beliau main bola.

ye, kali pertama… diulangi menggunakan microphone dengan volume terkuat, ini KALI PERTAMA beliau menyepak benda bulat yang bernama bola itu.

oke sila tepuk kuat kuat kerana tuan punya badan sedang kembang idong sampai koyak..

IMG_8862

cewah cewah mulenye kunun takmau main bola. segan konon. ERRKKK…!!! segan kah?? wakakaa~

IMG_8861

sekali dapat bola, kejar bola macam kejar duit sejuta wahahaaaa~

IMG_8860

hohhhhhh baru kau tau ye dik, mengah tak mengah nye kejar bola ituh!

IMG_8859

“bola itu aku punya!!! hiiiyyaaarrgghhh!!!”

oke sekian cerita budak lelaki pertama kali sepak bola. ish ish ishh~~

dan dia sangat kelakar sebab dia excited giler la gua cakap sama lu. sampai dalam semak dia sanggup kejar bola.

perasaan : gembira lagi. smile.

6 comments :

n.a.n.a said...

comel je. akak dia punyer excited terius post dlm blog yer. hik3. masa dia kecik2 xpenah bagi dia main bola ke?

creativeheart said...

wa....
nie bley ganti mokhtar dahari nie..

mysara said...

wah...pngalaman pertama la ni...
dye men 2org je ke??

Nisa A. said...

hisyam : hahah ye ke mokhtar dahari?? ahhaaa

nana : yes3~ excited la.. seronok tgk dia main =)

mysara : hehee kitorg duk taman perumahan, xde tempat nk main cmtu.. lgpun dia xde kwn sgt kat luar..

*Laut China Selatan* said...

bersemangat ye adek2! :)

Nisa A. said...

yes semangat semangat haha =)