Tuesday, June 15, 2010

Bila Beyonce Insaf

  • mengikut bell, lady gaga tidak lagi bertudung
  • tapi aku pulak menjadi beyonce yang tiba tiba insaf
  • sempena kedewasaan ini aku nak jadi errr jahat sangat sangat kat mata orang
  • biarlah. nak sangat aku jadi jahat kan?
  • tapi apa kan daya..
  • aku lemah, takut untuk meneruskan tekad.
  • aku masih belum bersedia untuk itu.
  • (errr mungkin part warna kuku tuh akan diteruskan) ngeeee  ♥ ♥


IMG_8082 p/s : ade org suke pic ni. wakakaa~
errkkkk saya rasa saya sangat sangat tembam dalam gambar ini. ouhhh sila abaikannnn…!!!!
♥  ♥
oke aku masih seperti dulu
DSC05227 edited


aku masih Nisa. errr.. yang sangat sangat suka teh o ais dan juga pepsi max
errr… start sem depan panggil aku NISA boleh? thanks ♥ ♥
just feeling like.. want to refresh a bit. huhuhuhuu~
can i?? can i??? please you guys, i need you to support me.
perasaan : start of something new ♥ ♥

8 comments:

  1. haha.
    haish.
    suka pepsi max?
    zami suka 100plus & 7up.
    ;)

    ReplyDelete
  2. glad to hear that..boyonce tampak lebih ayu bila bertudung..:)

    ReplyDelete
  3. lame x p blog nie....
    banner da lawa la.....

    ReplyDelete
  4. yeh o ais ke teh o ais? hahaha. :p

    ReplyDelete
  5. hizami:

    hehee saya pon suke 100plus. cuma pepsi max ni baru je lg minat
    =P

    ReplyDelete
  6. hisyam :

    hehee thankssss =)
    buat sendiri jek..
    hhee tp xde la guna photoshop. kui3~

    ReplyDelete
  7. ika :

    ye la ye laaa..
    aku dah tukar, wahahaa~
    =D

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay