Tuesday, June 15, 2010

Bila Beyonce Insaf

  • mengikut bell, lady gaga tidak lagi bertudung
  • tapi aku pulak menjadi beyonce yang tiba tiba insaf
  • sempena kedewasaan ini aku nak jadi errr jahat sangat sangat kat mata orang
  • biarlah. nak sangat aku jadi jahat kan?
  • tapi apa kan daya..
  • aku lemah, takut untuk meneruskan tekad.
  • aku masih belum bersedia untuk itu.
  • (errr mungkin part warna kuku tuh akan diteruskan) ngeeee  ♥ ♥


IMG_8082 p/s : ade org suke pic ni. wakakaa~
errkkkk saya rasa saya sangat sangat tembam dalam gambar ini. ouhhh sila abaikannnn…!!!!
♥  ♥
oke aku masih seperti dulu
DSC05227 edited


aku masih Nisa. errr.. yang sangat sangat suka teh o ais dan juga pepsi max
errr… start sem depan panggil aku NISA boleh? thanks ♥ ♥
just feeling like.. want to refresh a bit. huhuhuhuu~
can i?? can i??? please you guys, i need you to support me.
perasaan : start of something new ♥ ♥

8 comments :

Hizami Rahim said...

haha.
haish.
suka pepsi max?
zami suka 100plus & 7up.
;)

Ell Zulkarnain said...

glad to hear that..boyonce tampak lebih ayu bila bertudung..:)

creativeheart said...

lame x p blog nie....
banner da lawa la.....

ika said...

yeh o ais ke teh o ais? hahaha. :p

Nisa A. said...

hizami:

hehee saya pon suke 100plus. cuma pepsi max ni baru je lg minat
=P

Nisa A. said...

ell :

wahahaaa tenkiu3 dude

Nisa A. said...

hisyam :

hehee thankssss =)
buat sendiri jek..
hhee tp xde la guna photoshop. kui3~

Nisa A. said...

ika :

ye la ye laaa..
aku dah tukar, wahahaa~
=D