Thursday, June 3, 2010

Anda Cukup Photogenic???? Jom Join Kalau Ya!!!!

  • wuhuuuu dah pukul bape ni ehhh
  • tapi mata tak leh lelap lagi.. hohohooo
  • maka aku rajin sangat la ber-blogwalking..
  • sekali aku nampak,,, jeng jeng jenggggg~
  • satu kontest yang cambest !!
  • kontest ni sangat sangat la sesuai untuk mereka mereka yang sukaaaa bergambar macam aku ni
  • lets cekidau bebeh =)

Contest Photogenic by Miss Izyan Izzaty

oke mula mula kena follow

oke sudahhhh =)

then kena letak banner contest kat sidebar

tengok tu… ade kan? ade kan?? oke check!

then letak gambar kita se-photogenic yang mungkin

DSC05405 EDITED

  • jeng jeng jenggg… photogenic ke tak?? hohohooo itu terpulang pada juri bijaksana
  • ohhh ye, aku join kontest ni bukan karena aku ni photogenic lawa cun macam model antarabangsa
  • tapi aku nak tunjukkan minat aku bergambar
  • menaang kalah tu adat pertandingan, rezeki masing masing =)

oke korang.. nak join?? nak join????

hohoooo klik lah di Contest Photogenic. segala terma syarat, dan tarikh tutup kontest ade kat blog ini ye.

tiga orang yang aku nak tag :

Ieka pemilik blog 1000 Words

Ziera pemilik blog Konklusi N.U.R.U.L

Hisyam pemilik blog Kisah CreativeHeart

perasaan : masih tidak mahu tido =)


6 comments:

  1. wow! ada kontest..... tapi maksu ni fotogenik tak ek... alahaiiii

    ReplyDelete
  2. ni pepatah dari otai phoTOgraFR...

    KALAU GAMBAR TU LAWA TENGAK LA SAPE YANG SNAPNYE..TAAAPI KALU GAMBAR TU BURUK..MODEL TU YG XLAWA HAHAHA... STUJU TAK?....HEHEE

    ReplyDelete
  3. maryam - thanks a lot =)

    maksu - jom join ramai2~ =)

    telor - hahaha so dlm kes nisa ni, yg mana satu

    azman - insyaAllah =) thanks

    hisyam - sma2 =)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay